Webové štúdio Milan Šarík, ktorého hlavnou činnosťou je webdesign, tvorba www stránok a webových aplikácií. Ďalej ponúka webhostingové programy, domény atď.

Hľadáte kvalitnú a spoľahlivú upratovaciu službu? Ponúkame komplexné upratovacie služby u Vás doma alebo vo firemných priestoroch. Vykonávame umývanie okien, umývanie fasád tlakovou vodou, poskytujeme dodávky sanitárneho charakteru. Vykonávame čistenie kobercov, súprav a interiérov automobilov. Vykonávame údržbu zelene, kosenie a vertikuláciu ...

Služby v oblasti návrhov - realizácia a vybavenie interiérov

Reklamná a priemyselná sieťotlač - potlač textilu, tašiek a darčekov

Kozmetický salón. Kozmetické služby: - líčenie - ošetrenie pleti biostimulačným laserom a kozmetikou Janssen - depilácia - úprava, farbenie obočia. Ďalšia prevádzkareň: - Palackého 333, 565 01, Choceň.

Vydavateľstvo: -reklamné inzertné noviny REKLAMA: -náklad 440400 ks -rozdelené do 17 regiónov Služby: -tlač-vizitky, letáky, katalógy, plagáty -zhotovenie fotografie digitálnym fotoaparátom aj uloženie na CD-ROM.

Služby: -kaderníctvo dámske, pánske, detské.

Zviditeľnite vašu firmu prehliadkou v Google mapách. Jedna z najúčinnejších reklám bez časového obmedzenia. Z pohľadu prevádzkovateľa spoločnosti sa bezpochyby jedná o jednu z najúčinnejších reklamných služieb súčasnosti s dlhodobou účinnosťou bez mesačných alebo ročných poplatkov. Používatelia a potenciálni zákazníci si budú môcť prejsť interiér ...

Služby: -masáže -rekondičné služby -regeneračné služby.

Služby: -masáže havajskej a Breussovej.

Služby: -masáže relaxačné, lymfatické, hawajské, zdravotné -rašelinové zábaly.

Služby: -masáže klasické, relaxačné, aromatické, lávové kamene -tehotenské masáže -pealingy -zdravotné služby -celotelovú kozmetiku.

Firma SOFIS poskytuje služby a realizuje projekty a dodávky v nasledujúcich oblastiach: - informačné technológie - systémová integrácia - výrobné a technologické informačné systémy - integrácia systémov priemyselného riadenia do podnikových informačných štruktúr - dodávky informačných technológií. - podniková energetika - systémy na ...

Služby: -luxusný salón pre psy a mačky -strihanie, kúpanie, fénovanie, česanie, úprava pazúrikov, čistenie uší psov i mačiek a množstvo ďalších služieb pre vašich miláčikov.