Style mode, svadobný salón a agentúra - sprostredkovanie svadby - požičiavanie a predaj spoločenských šiat, šiat pre družičky, a mládenca, pánskych oblekov - požičiavanie a predaj doplnkov pre nevesty - kvetinový servis - služby koordinátora svadby.

Salon KENNY - strihanie a úprava psov - psie salon.

služby - súdny tlmočník - preklady a tlmočenie.

služby - copywriting - webové prezentácie - sociálne siete.

testovacie centrum - tenisové rakety značky Dunlop.

E-shop: - soláriá - kolagenária - trubica - vibračné dosky - kozmetika

FIT CENTRUM I - R CLUB - fitness centrum - posilňovňa - solárium. Ďalší prevádzkareň - adresa. K Vinicu 1256, 53002 Pardubice - tel .: 466301021

služby: - nechtové štúdio - manikúra - zdobenie a modeláž nechtov

Poradenská a konzultačná činnosť - ochrana životného prostredia, ekológie.

činnosť: - kompletizácia, balenie tovaru.

studio KOZEL - grafické práce. CTP pracoviská - adresa: Husovo námestie 54, 533 04 Sezemice - tel: 464 646 301, 775 465 508 - e-mail: cech@studiokozel.cz.

služby - projektovanie stavieb - architektonickej štúdie - stavebný dozor. realizácia stavieb - rekonštrukcia stavieb - zatepľovanie objektov.

činnosť - strojové reklamné vyšívanie. Vyšívame - loga pre firmy, športovcov - čiapky, tričká, mikiny, vesty, bundy - pracovné odevy a ďalšie.

-Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Projektovanie elektrických zariadení -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej ...

Oprava osobných potrieb a potrieb pre domácnosť sprostredkovanie veľkoobchodu Programovanie, poradenstvo a súvisiace služby

Zasjičtíme služby: -objem a prietok plynu -poradenstvo v metrológii -dĺžka -metrologické expertízy -odměrné sklo a areometrie -hmotnosť a PHM -mechan. skúšky materiálu -Vlhkosť pevných látok.

služby: - manikúra - pedikúra - predlžovanie rias

Návrhy a realizácie projektov v oblasti riešenia ekologických záťaží, v oblasti ochrany proti úniku nebezpečných látok. Komplexné dodávky investičných stavieb.

Dobrá masáž dokáže divy! Príďte si pre klasickú masáž, antistresovú masáž, wellness procedúry, thajské masáže, kozmetiku. Masáže s radosťou, klasické, thajské, tibetské, krétske, masáže rukami i nohami. Kozmetické ošetrenie, wellness procedúry, darčekové poukazy. PARKOVANIE PRE ZÁKAZNÍKOV ZADARMO! v Jiráskovom ulici 2860 v priestoroch ...

Architektonická kancelária. Architektonické a inžinierske činnosti.

Služby, práce: -WEB dizajnérske a marketingová spoločnosť -funkční webovej prezentácie -efektivnímu online marketingu -svorba www stránok -produktové katalógy -Reklama -reklamní spoty -reklamní predmety.