Kozmetické štúdio LUSTY - kozmetické služby - masáže - lymfatická drenáž - odbúravanie celulitídy - parafínové zábaly s morským bahnom

Služby - grafické práce - webdesign - webové prezentácie

Vydavateľstvo a vydavateľstvo odbornej literatúry. Jazykové slovníky. Pravidlá slovenského pravopisu.

Marketingová spoločnosť TK PLUS so sídlom v Prostějove pôsobiaca predovšetkým v oblasti organizovania športových a kultúrnych aktivít.

Výroba kanalizačného potrubia KG 110-200. Kanalizačný systém Marotta Výroba granulátov PVC. Recyklácia PVC. Špedícia, doprava.

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb Kaderníctvo

Oblastný závod Prostějov. Predaj: - softvér, účtovné programy - monitory, tlačiarne - počítačové komponenty - zabezpečovacie systémy - prezentačná technika - kancelárska technika-kopírky - kancelársky nábytok. Služby: - spracovanie účtovníctva - záchrana dát - programovacie práce - servis a opravy výpočtovej techniky.

Dodávka: - informačné technológie Projekt, montáž: - lekárenský informačný systém

Udeľujeme licenciu a Certifikát na používanie značky Český výrobok na výrobkoch. Podporujeme slovenské výrobky. Pomáhame v orientácii zákazníkom, ktorí dávajú prednosť českým výrobkom. Kontrolujeme v mieste výroby dodržiavanie podmienok pre udelenie ochrannej známky Český výrobok. Propagujeme české výrobky v TV, na internete, novinách, ...

Opravy bicyklov všetkých druhov veku a značiek. Stavba kolies na zákazku. Servis do 24hodín. Remeselneme práce. Všetok servis okolo domácnosti a kancelárii: - elektro, voda, kúrenie, maľovanie, murárske práce, a všetky činnosti vo vašom dome, byte, kancelárii, obchode. Správa a údržba nehnuteľností. Stavebné práce.

Vývoj, inštalácia: - Implementácia informačného systému QI. - Softvérové riešenia pre zvýšenie produktivity práce ako v kancelárii, tak vo výrobe a sklade, vývoj softvéru na zákazku. - Pre document management - softvér, ktorý umožňuje rýchle zatrieďovanie a hľadanie dokumentov k dokladom v informačnom systéme. - Pre lepšie riadenie výroby a ...

Predaj poľnohospodárskych nehnuteľnosti, pozemkov, statkov a fariem.

Projektová činnosť vo výstavbe Financovanie. Reality.

Služby: -odvírovanie PC -inštalácia softvér -nastavenie domácej siete a Internetu Oprava, servis: -počítače

Svadobný salón Štýl Požičovňa, požičiavanie: - svadobné šaty renomovaných firiem z Francúzsko, Taliansko, Poľsko, ČR atď. - pánske obleky - detské šaty pre družičky aj mládenca.

Čistiareň, čistenie: - odevy - pranie, žehlenie bielizne pre obyvateľstvo, reštaurácia. - chemické čistenie pracovných odevov, - pranie a čistenie vojenskej výstroje - zvoz a rozvoz zákaziek.

Reklamné grafiky: - návrhy logotipu - grafické manuály - prípravy do tlače. Sign making: - reklamné polepy - polepy áut - reklamná tabuľa - dizajn výkladných skríň. Produktová fotografia.

Orientálne tanca Vystúpenie a výučba brušného tanca (Olomouc, Prostějov, Boskovice) Poľština Preklady a tlmočenie z/do poľského jazyka. Výučba poľštiny (Olomouc, Prostejov, Brno, Ostrava, Praha...)