Jazyky hravo a efektívne Jazyková škola, kde na prvom mieste je výučba nemeckého jazyka. Pri výučbe používame didaktické hry na gramatiku či slovnú zásobu, ale aj moderné technológie a médiá. Najviac učíme individuálne kurzy a tandemy. Ponúkame tiež skupinové kurzy nemčiny a angličtiny. Vyučujeme tiež ruštinu, francúzštinu a ...

Interiérové štúdio: - návrhy a komplexná realizácia stavieb a interiérov - návrhy nebytových priestorov - 2D ale aj 3D vizualizácia.

Dizajnové štúdio v Olomouci. Zaoberá sa architektúrou, interiérovým dizajnom, produktovým dizajnom a záhradnou architektúrou. Prevádzka designshopu s českým bytovým designom.

Ponuka poradenstva v systémoch ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949, OHSAS 18001, ISO 15189, ISO 27001, ISO 22000. Organizovanie firemných kurzov a školení. Ponuka školení v oblastiach leadership, lean manažment, procesný a projektový manažment, manažment kvality, štíhla výroba, TPM, 5S, analýza koreňových príčin.

Informačné systémy pre dopravu a logistiku - vývoj komplexného a flexibilného softvéru - rad komponentov šitých na mieru - široká škála sprievodných služieb - stabilná kvalita produktov a dlhodobý úspech - rada významných ocenení udelená našimi zákazníkmi - zapojenie v európskom železničnom výskume Shift2Rail ako jeden zo zakladateľov

Naša firma sa zaoberá poskytovaním internetového pripojenia pre domácnosti a firmy, montážou bezpečnostných kamier a montážou TV antén a rozvodov.

Informačné centrum Olomouc Vám zabezpečí služby sprievodcu vrátane prehľadu turistických informácií. Prebieha tu aj predpredaj vstupeniek na kultúrne podujatia alebo rezervácie ubytovania. Informačné stredisko mesta Olomouce: - turistické informácie o Košiciach a regióne Haná - informácie o kultúrnom a spoločenskom dianí v Košiciach - ...

Spoločnosť RPSC ideas s.r.o. vykonáva konzultačné a poradenské služby pre všetky oblasti komunikácie. Návrh, vývoj a produkcia obsahu pre všetky komunikačné kanály. Komplexné služby pre čerpanie financií zo štrukturálnych fondov EÚ.

činnosť: - návrh, projekcia interiérov - projekcia budov - štúdie stavieb.

Výroba: - granuláty a plastové drte Výkup, recyklácia: - plasty, plastov z priemyselného odpadu výkup: - plastový odpad

Elektroinštalačné práce: - všetky práce elektro - trafostanica - prípojky 22 kW - verejné osvetlenie - priemyselné stavby - slaboprúdy - revízia elektro.

Tvorba databáz, GIS aplikácie v mnohých prostrediach a systémoch, vývoj a výroba SW, webových prezentácií, shopov, ..... zber dát, tvorba máp, mapových serverov