Som rodinná a svadobná fotografka. Fotím v exteriéri alebo u vás doma. Na svojich fotografiách zachytávam emócie, pohyb, atmosféru a vzájomnú blízkosť rodín a zamilovaných párov.

Spoločnosť PLANUS EU s.r.o. sa zameriava na návrh a realizáciu interiérov a exteriérov domácich vínnych mechúrikov.

Kovošrot: - zberňa kovového odpadu, šrotu - výkup - triedenie. Predaj: - farebné kovy - železný odpad.

Medzi poskytované služby spoločnosti Burillion s.r.o. sa radí intranetové aplikácie, softvér pre MS Windows, Správa databáz Oracle 24x7 a správa linuxových serverov.

Spoločnosť Safe Mining s.r.o. sa zameriava na konfiguráciu a správu výpočtových serverov pre overovanie transakcií kryptomien.

TOI TOI, sanitárne systémy, s.r.o. Prenájom a servis mobilných toaliet a sanitárnych systémov. Dodávame komplexné riešenia v oblasti sanitárnej techniky, mobilných toaliet Toitoem, WC, pisoáre, umyvárne a koše. prenajímame:  - mobilné toalety štandardné, s možnosťou umývanie rúk, alebo splachovaním  - mobilné toalety bezbariérové  - ...

Spoločnosť DACHI s.r.o. so sídlom v Olomouci sa už od roku 1992 zaoberá realitnou činnosťou. V súčasnej dobe máme najväčšiu ponuku nehnuteľností v Olomouckom kraji. Ponúkame predaj a prenájom nehnuteľností v Olomouci a okolí. V databáze nájdete nájdete novostavby aj staršie nehnuteľnosti. Stačí zadať svoje požiadavky a my sa už naďalej o všetko ...

Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály. Prevádzkovanie Minecraft server hostingu

Ľudia a ich príbehy sú pre mňa nekonečnou inšpiráciou. Verím, že najlepšie okamihy v živote prichádzajú nečakane a sú nabité emóciami. S fotografiami je to rovnaké. Zriedkavo sa tieto momenty ale vyhľadať dajú. Vážim si to, že mi to moja práca umožňuje, a mojím cieľom je na nich byť vždy pripravený.

Zaoberáme sa počítačovými službami pre menšie firmy, ordinácie, kancelárie a súkromné osoby. Ponúkame komplexné služby vrátane dodávky počítačov, tlačiarní a ďalšie techniky na kľúč. Zaisťujeme servis počítačov a mobilnej techniky, správu sietí, dátové zálohy. Región pôsobnosti Šumperk, Olomouc a ich okolie.

Spoločnosť REPROMAX, s.r.o. sa zameriava na poskytovanie služieb v oblasti reklamy a tlače. Našim zákazníkom môžeme ponúknuť výrobu 3D reklamy, reklamných stojanov, poličiek, ofsetová a digitálna tlač a tiež frézovanie hliníka a plastov. Nájdete nás adrese Šlechtitelů 662/3, Olomouc - Holice. služby: - výroba 3D reklamy, reklama - 3D logá, ...

NOPO - Nezávislá občianska poradňa Olomouc Poradenské služby - konzultácie: - sociálna a právna oblasť - občiansko-právne vzťahy - oddĺženie - rodinné a medziľudské vzťahy - pracovné vzťahy - problematika bývania - dlhy, vrátane oddlženia (insolvencie) - pomôžeme Vám ich spracovať - správny poriadok - Trestný poriadok - ľudské ...

Administrácia vášho pc, tvorba webových stránok na prianie zákaznika.Poskytovanie poradenstva ohľadom informačných technológií.Všetko za prijateľné ceny. Admin of your computer, making website .Providing consulting regarding it technologies

Centrum estetickej dermatológie a dermatologické ordinácie MUDr. Květoslava Nováková poskytuje profesionálnu starostlivosť o Vašu pleť a telo. Nájdete nás v Košiciach na ulici Krokova. Služby našej ambulancie: - kožná lekárka - dermatologické ambulancie - liečba kožných chorôb - estetická dermatológia - odstránenie kožných výrastkov, ...

služby: - bezpečnostno - právne poradenstvo - detektívne služby - bezpečnostné služby - obecné patrola - vyhľadávanie rodokmeňov - hostinská činnosť - cateringové služby - ubytovacie služby - upratovacie služby - dočasný psie domov - vypratanie nehnuteľností.

Vývojárske štúdio, ktoré tvoria webovej prezentácie a mobilné a webové aplikácie, e-shopy a databázy. sme schopní realizovať aj digitálny marketing a ilustrácie na mieru.

Upratovacia firma, upratovanie pre firmy, domácnosti.

Pripojenie k internetovej sieti optickými a bezdrôtovými technológiami. Zaistenie internetového pripojenia pre rodinné domy, byty, bytové domy aj veľké firmy v okolí Olomouca.

Medzinárodná, vnútroštátna špedícia: - letecká - námorná preprava - cestná doprava. Kuriérske služby Expresné tlačiareň.

Spoločnosť PS REVISION s.r.o. z Veľkej Bystrice zabezpečuje čistenie nádrže s nebezpečnými chemikáliami, odpadmi a produktmi ropného pôvodu. Ďalej vykonáva revízie, ekologickej likvidácie, vystavenie príslušných dokumentov a protokolov, skúšky tesnosti, nátery povrchov, výstavbu nových nádrží.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Firma MYDOS bola založená roku 1991 a od tejto doby sa zameriavame na 3D návrhy a realizácie nielen komerčných, ale aj bytových interiérov. Zaistíme komplexné riešenie vrátane dodávky na kľúč a výroby nábytku. Služby poskytujeme predovšetkým súkromným osobám, ktoré chcú originálne oživiť svoj interiér. Návrhy a riešenie celého interiéru: - 3D ...

Požičovňa: - originály svadobných šiat značky Maggie Sottero (USA). predaj: - snubné prstene značiek Retofy a Lukáš Rýdl - väzby kytíc.

Poradenstvo v oblasti energetických úspor alebo dotácií z EÚ (IROP, OPŽP, OPPIK) aj dotácií zo štátneho rozpočtu SR (Nová zelená úsporám, Kotlíková dotácie, dážďovky).

Technické služby: - čistenie komunikácií, chodníkov a priestranstiev - zemné práce - práca vysokozdvižnou plošinou NISAN - pokladanie kameňov - záhradnícke práce - kopírovacie práce - reklamná činnosť - starostlivosť o zeleň - vývoz fekálií - verejné osvetlenie - plagátovania.