Poskytuje - poradenstvo a služby v oblasti duševného zdravia a psychoterapie.

JAZYKOVÁ AGENTÚRA ¦ výučba jazykov pre firmy aj verejnosť ¦ Preklady ¦ Tlmočenie

Fitcentrum. Sauna s ochladzovacím bazénom. Solárium. Predaj: - doplnky výživy - vitamíny - potreby na cvičenie. Služby osobného trénera a masáže. Športové programy pre študentov a zamestnancov. Lyžiarske kurzy.

Neštátna nezisková organizácia. Prevencia, liečba a integrácia osôb ohrozených drogovou závislosťou. Ambulantná liečba a poradenstvo. Poradňa pre alkoholové a iné závistlosti. Rodinné centrum U Mloka: - sociálne aktivizačné služby pre rodiny s deťmi. Galéria U Mloka.

PhDr. Romana Boháčová prevádzkuje poradňu intuitívnej a celostnej psychológie.

Predaj motorových olejov a mazív. Predaj aditív a prevádzkových náplní. Predaj filtrov pre automobily a stavebné stroje. Predaj LD vôní do automobilov a domovej vône.

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Naši špecialisti vás prevedú predajom či kúpou nehnuteľnosti a pomôžu vám zafinancovať jej kúpu. Vďaka nášmu know-how, prepracované predajnú stratégiu a moderným technológiám, ktoré využívame pri predaji nehnuteľnosti sme schopní predať vašu nehnuteľnosť v rekordne krátkom čase a za maximum peňazí.

Michal Hubinák prenajíma grily, párty stany osvetlenia, ozvučenie, posedenie a výčapné zariadenie. Ďalej zaisťuje naložené mäso alebo si môžu zákazníci objednať grilovanie na kľúč ao všetko bude postarané.

Už takmer tri desiatky rokov sa venujem alternatívnym terapiám. Moja špecializácia je práca s Božím slovom, to som dostal po cca 20 rokoch praxe so systémom SRT (Spiritual Response Therapy). Som autorom Božieho slova a ponúkam aj individuálny kurz – uvedenie do tejto duchovnej práce.

Firma Prvá počítačová pomoc sa stará o servis a opravy hardvéru aj softvéru počítačových zariadení. Služby, ktoré poskytuje, sa zameriavajú na servis, opravy, čistenie počítačov, výpočtovej techniky a notebookov, ďalej sa jedná o tvorbu webových stránok, inštaláciu sietí a mnoho ďalšieho.

Služby: - face lifting - zväčšenie pier - omladenie rúk

Svadobná agentúra. Pomoc s prípravou svadieb. Príprava svadieb na kľúč.

Požičovňa: - čistič kobercov a čalúnenia - čistič okien - parný stroj - priemyselný vysávač - nosič bicyklov a kolobežiek za auto - strešný box. Zákazkové čistenie: - kobercov - sedačiek, taburetov, kresiel - kuchynských a počítačových stoličiek - kočíkov, autosedačiek - plyšových hračiek. Výdajne strojov: - Olomouc ...

Organizovanie - letné tábory pre deti - stráženie detí v domácnostiach - záujmové krúžky pre deti (spev a tanec) organizovanie - letné tábory pre deti

Spoločnosť MOSEV plast s.r.o. realizuje recykláciu komunálneho plastového odpadu, výrobky z recyklovaného plastu: - zatrávňovacia dlažba, žľaby - protihlukové steny - výrobky pre železnicu - ohradníkové koly - palisády. Držiteľ certifikátu pre systém kvality ISO 9001, 14001. Spoločnosť MOSEV plast s.r.o. prevádzkuje aj ubytovanie v ...

Ubytovanie Cisárová Věra poskytuje ubytovanie.

SP centrum s.r.o. realizujú stavebné práce: - úpravy, vyrovnanie terénu, údržba zelene a ďalšie zemné práce, výkup a predaj stavebnej, automobilovej a úžitkovej techniky, Ubytovacie služby v Přerove: - 15 izieb, - izba pre 2 - 4 osoby. Prenájom skladových priestorov, realitné služby.

PG-servis, a.s. poskytuje ubytovanie v Hotel Valáškov Grunt. Hotel sa nachádza v príjemnom dedinskom prostredí neďaleko hradu Bouzov. Ubytovacia kapacita hotela je 63 osôb. ideálne miesto na školenia, semináre, svadby a rôzne ďalšie akcie pre 60-80 osôb. Tiež vedú pražskú realitnú kanceláriu. Služby: - sprostredkovanie predaja a prenájmu ...

Skúšobné laboratórium: -skúšky mechaniky zemín a podkladových vrstiev -skúšky asfaltov a asfaltových zmesí -skúšky kameniva -skúšky betónov. Geotechnický a inžinierskogeologický prieskum. Diagnostický prieskum konštrukcií netuhých vozoviek. Školenia stavebných dozorov, majstrov a stavbyvedúcich.