Naša činnosť sa zameriava na dve hlavné oblasti. Prvé sú upratovacie služby: - Jednorazové aj pravidelné - upratovanie domácností - upratovanie bytov aj domov - upratovanie vchodov a spoločných priestorov vlastníkov bytových jednotiek - upratovanie kancelárií, pracovných hál, reštaurácií i hotelov Druhou je správa nehnuteľností: - ...

Au-pair agentúra Au-pair pobyty v Rakúsku a Nemecku

Vydavateľstvo: -noviny Prostějovský týždeň.

Reklamná agentúra. Výroba: - logá, vizitky, letáky, katalógy - audio spoty - pečiatky - reklamné predmety - video spoty - lepená reklama - svetelná reklama. Kopírovanie: - čiernobiele - farebné.

Relax Resort Desná Výstavba, predaj, prenájom horských apartmánov v Jeseníku: - pre rekreáciu aj trvalé bývanie - turisticky atraktívna lokalita - energeticky úsporné domy - moderný interiér - areál so správcom - lyžovanie, cykloturistika - kúpele, turistika.

Výroba: - veľkoplošná tlač - rezaná reklama - grafické práce.

Služby: - združenie pre pomoc zdravotne postihnutým - tréningové stredisko - hiporehabilitačné centrum - preprava koní.

Architektonická kancelária ATELIER-F Projekcia, projektovanie: -stavby -návrhy interiérov. Urbanistické štúdie

Služby: - lesnícka činnosť - kompostovanie zeleného odpadu.

Kaderníctvo: - účesy pomocou počítača - predlžovanie vlasov. Modeláž nechtov.

Zháňate vydavateľstvo? Potrebujete pomoc s organizovaním odborného seminára? Obráťte sa na nás. Sme vydavateľská a vzdelávacia spoločnosť ANAG a pôsobíme na slovenskom trhu už od roku 1990. Zaoberáme sa vydávaním odborných publikácií a časopisov. Pôsobíme po celej Českej republike. Naša činnosť je zameraná predovšetkým na vydávanie ekonomickej a ...

Predlžovanie vlasov so zahusťovaním: - napodobenina pravých vlasov - veľký výber odtieňov - stálofarebnosť - spracovanie vrkočov - prirobenie clip-in na keratín.

Reklamná agentúra SAMA Tlačiareň. Výroba: - ručné šité a lepené lopty pre futbal, volejbal, nohejbal, halové športy.

Masáže. Sauna. Lymfoven. Infračervený žiarič. Bankovanie. Lávové kamene.

Fitness: - aeróbna zóna - bežiaci pás, krosový trenažér, veslársky trenažér, cvičenie na balónoch - možnosť osobného trénera - zostavenie osobného plánu a jedálnička - fyzioterapeut - možnosť individuálnej objednávky. Solárium: - 4 stroje ( 1 vertikálne) - samoopaľovací nástrek - infrasauna (pre 4 osoby) - masáže.

Prenájom: - haly - sklady - garáže - skladovacie priestory - kancelárie.

Dodávka, montáž: - posilňovacie stroje - bežecké a veslárske trenažéry - solária - vírivky - stoly pre stolný tenis - športové vybavenie pre školy. Fitness bazár.

Automatizácia technologických procesov Servis, inovácia, inštalácia, projekcia: - riadiace systémy v papierňach - riadiace systémy rôznych technológií - meranie a regulácia - inštrumentácia

Kovošrot, výkup, zber: -výkup, spracovanie kovového odpadu -likvidácia autovrakov, autovrakov -kovový odpad, odpad, liatina, farebné kovy. Predaj pieskov a drví, piesky, drvina Predaj palív, paliva: -uhlie, koks, brikety, palivové drevo. Predaj: -hutnícke materiály -stavebniny, stavebný materiál -cement, piesok, vápno -muriace ...

Grafické štúdio: - výroba www stránok - firemná prezentácia - vydavateľstvo - preklady - zákazkový softvér.

Volám sa Michal Behal a tvorbou webov a ich designov sa zaoberám asi 8 rokov. Za túto dobu som získal skúsenosti s jednoduchými aj s mnohými zložitými stránkami. Chcem tvoriť originálne a jedinečné weby, ktoré oslovia svojím moderným a inovatívnym spracovaním. A to chcem docieliť aj pri jednoduchých a minimalistických projektoch.

Kouč, terapeut energetickej psychológie. Špecializujem sa na vzťahy, depresie a osobný rozvoj.