Inštalácia, servis, opravy: - tepelné čerpadlá - solárne systémy - rekuperačné jednotky - inteligentná elektroinštalácia.

Upratovacie práce: - komplexné upratovanie administratívnych, prevádzkových a skladových priestorov - upratovanie po remeselníkoch, umývanie okien - upratovanie vonkajšie - priemyselné vysávanie hál - umývanie zasklených a iných plôch vo výškach - zabezpečenie obsluhy telefónnych ústrední, služieb vrátnikov.

Predaj, e-shop: - materiály na výrobu reklamy - rozvoz objednaného tovaru - spracovanie hliníkových orientačných systémov - formátovanie dosiek - aplikačné pomôcky - reklamné stojany - materiály pre transparenty - zaklapávacie panely - materiál pre veľkoplošnú tlač a ďalšie.

Reklamná agentúra. Tlačová produkcia: -firemné profily, katalógy, vizitky, listové papiere a obálky. Grafické návrhy: -obalový dizajn -billboardy.

Knižnica. Požičovná doba: -po 10-12,13-15 -st 10-12,13-17.30 -pia 10-12,13-17.30. Súčasťou knižnice je Informačná centrum, ktoré slúži nielen turistom ale aj všetkým obyvateľom mikroregiónu Žulovsko.

Služby - psychologické poradenstvo - rodinná mediácia, riešenie rozvodovej a porozvodovej situácie v rodine - obchodná mediácia, riešenie sporov v obchodných vzťahoch, nezhody medzi spolumajiteľmi

OlomouckéWeby.cz WWW stránky, redakčný systém, informačný systém a webdesign.

Spracovanie fotografií a všetky fotoslužby: tlač veľkoformátových fotiek, lepenie fotografií na dosky vrátane laminácie, tlač fotografií na plátno, výroba fotodarčekov, fotokalendára. Predaj fotoaparátov a fotopotreb (albumy, rámy). Predaj ďalekohľadov. Digitalizácia fotografií a videa.Retušovanie fotografií. Foto na všetky doklady.

Bezpečnostné služby. Upratovací servis. Adresa: Praha, Počernická 96.

Čistenie interiérov áut - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnom Požičovňa - stroje na čistenie kobercov a čalúnenie - v oblasti Přerov a Bytřice pod Hostýnom Zaistenie - pravidelné a občasné upratovanie - upratovanie po maliaroch - umývanie okien - v oblasti Přerov a Bytřice pod ...

Predaj belgických praliniek, kvalitnej čokolády, kávy a čaju. Ponúkame luxusné čokolády z celého sveta, čokoládové špeciality, darčeky a ďalšie potraviny.

Profesionálna fotografia na seba berie množstvo podôb, rovnako ako príbeh, ktorý ju sprevádza. Môžete mať výbornú reportážnu snímku, ktorej kvalita vyjde najavo s tým, ako budete svojmu okoliu oznamovať všetky podstatné detaily. Alebo vtlačíte dej priamo do fotografie, aby ho sama rozprávala všetkým ľuďom, ktorí sa na ňu pozrú. Presne to je mojím ...

MAGIC STUDIO 2000 Ladislav Horák je internetový obchod (eshop) s kúzelníckymi rekvizitami. Naša firma je na trhu už 25 rokov, vďaka čomu svojim zákazníkom poskytneme najširšiu ponuku tovaru v Českej republike od malých kartových trikov vhodných aj na domácu zábavu, až po veľké javiskové ilúzie. Tiež sme schopní vyrobiť rekvizity ku kúzlom na ...

V našom štúdiu svietidiel a designu sa sústredíme predovšetkým na splnenie požiadaviek našich klientov, ktorým chceme dopriať príjemné prostredie pre spokojné žitie. Zameriavame sa na návrhy a realizácie luxusných interiérov či exteriérov. Návrhy, realizácia, predaj, montáž: - výroba nábytku - nábytok - kuchyňa - jedálne - obývacie ...

Predaj: - kancelárske papiere - kreatívne papiere - baliace papiere. Veľkoobchod: - grafické papiere a kartóny. Reklamná činnosť. Marketing. Kopírovacie služby.

Personálne poradenstvo. Služby v oblasti vyhľadávania predovšetkým vyššieho manažmentu, ľudských zdrojov a rozvoja spoločnosti.

Expresná preprava zásielok z domu do domu po celej ČR do 24 hodín a SR do 24 Bratislava do 48 hodín ostaní destinácie. Preprava zásielok od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pre okresy Kolín, Kutna Hora, Benešov: -doprava, expresné, kuriérne, vyťažovanie -skladovanie a distribúcia tovaru -paletovanie, fóliovanie, páskovanie -colné ...