Vývoj, výroba: - softvér pre vodičov - konštrukcia a plánovanie dopravy - dispečerské systémy - prevádzkové mapy - cestovné poriadky na internete - cestovné poriadky do mobilných zariadení.

Solárne štúdio: - opaľovanie, permanentky - predaj solárnej kozmetiky - opaľovanie - collagenárium - turbosolárium.

Solárne štúdio: - opaľovanie, permanentky - predaj solárnej kozmetiky - opaľovanie - collagenárium - turbosolárium.

Solárne štúdio: - opaľovanie, permanentky - predaj solárnej kozmetiky - opaľovanie - collagenárium - turbosolárium.

Maloobchod, predaj: - fotoprístroje, fotoaparáty - fotofilmy, filmy - rámčeky. Služby: - fotografické - fotoateliér - zhotovenie fotografií. Oprava, servis: - fotoaparáty SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX - objektívy TAMRON. Zberná služba: - fotografií.

Zhotovenie fotografií, fotokníh. Predaj: -fotoaparáty, fotopotreby.

Predaj: -fotoaparáty, fotopotreby, filmy. Vyvolávanie fotografií.

Výroba a montáž: - svetelné boxy - orientačné a informačné systémy - LED reklama aj písmená - 3D kastlové písmená a logá - neónová reklama a trubica - polepy nákladov a automobilov - opravy a servis všetkých druhov reklám.

-Obchodná živnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Reklamná činnosť (mimo činnosti uvedenej v prílohách I-III zák.č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní)

Reklamná agentúra: - polepy áut - výroba reklamných (svetelných) cedulí - letáky, vizitky - maľby na fasády - internetové stránky - reklamné plachty.

Vydavateľ. Šumperský občasník. -reklamné noviny Šumperska.

AGENTÚRA BEZPEČNÁ PRÁCA. Poskytovanie služieb v oblasti BOZP (bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci).

Softvér, dátové štruktúry, predaj výpočtovej a kancelárskej techniky.

Sprostredkovanie veľkoobchodu Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností Destilácia, rektifikácia a miešanie liehovín Ostatné poskytovanie úverov j. n. Činnosti zástupcov poisťovne a maklérov

Fotoateliér s vizážistkou Vám poskytne služby na mieru a osobný prístup! Špecializujem sa na fotenie ľudí, reklamné foto, vizážistické služby a to, čo v bežnom fotolabe nerobia. Premeny vizáže, preukazy, portréty, tabla, tehuľky, deti, profi foto, glamour - foto pre partnera, kalendáre, fotoplátna, reportáže, foto na plesoch, v kostýmoch. S ...

Grafické a DTP štúdio. Malonákladová digitálna tlač. Výroba rozhlasových spotov. Reklamná činnosť, médiá, produkcia. Reklamná výroba. Organizovanie spoločenských a kultúrnych podujatí.

Pedikúra, manikúra -Veľkoobchod a maloobchod Kozmetické služby

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, ...

Služby - poradenská činnosť v oblasti spoločenských vied a rozvoja osobnosti - astrologické služby.

-Výroba plastových výrobkov a gumových výrobkov -Veľkoobchod -Výroba nápojov

Grafické práce, výroba reklamy, polepy áut, nákladov, tabúľ. Maľba reklamy na fasády písmomaliarskou technikou s využitím techniky airbrush.

Fotoateliér - fotografovanie, bábätká, deti, rodiny, tehuľky, tabla, zvieratká. Reportáže - zrazy, svadby, plesy, krstiny, výročia. Predaj-albumy, rámčeky, clipy, fotobrašne Výroba- fotografie, fotoplátna, hrnčeky, fotokeramika na hrob.

Nechtovo štúdio -Veľkoobchod a maloobchod

Veľkoobchodný predaj: - kalendáre - diáre - adresára - novoročenky - PF. Potlač aj razba podľa priania zákazníka. E-shop.

Služby vlastníkom bytových jednotiek: - komplexné poskytovanie všetkých súvisiacich služieb - ochrana práv spotrebiteľa pred monopolnými dodávateľmi - bezplatné poskytovanie informácií o štátnej pomoci bývania - zabezpečenie non-stop havarijných služieb - spolupráca pri zabezpečovaní úspor energií.