-Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť, správa a údržba ...

Tvorba: - www stránky, webové stránky, webdesign - internetové prezentácie, internetové katalógy, Eshopy, evidenčné systémy, intranety - SEO optimalizácia pre vyhľadávače. Internetová reklama, grafický design.

Stolárstvo: - výroba dverí - eurookná - schodisko - nábytok - kuchyňa na zákazku - vstavané skrine. - pergoly, prístrešky, gar. státie. DEZI - vykonávanie dezinfekcie - dezinsekcia a deratizácia vrátane plynovania priestorov a zásob.

Servis a opravy počítačov, odvírenie PC, správa sietí, IT poradenstvo v Olomouci a okolí.

Zákazkový vývoj softvéru Telefónne IT riešenie (firemné telefónne systémy, telefonická starostlivosť o zákazníkov, podpora predaja a telemarketingu, call centrá, dispečerské pracoviská, krízové riadenie)

Upratovacia firma: -umývanie okien a sklenených nákladov -výškové čistiace práce -pranie a žehlenie bielizne. Predaj: -sanitárna technika.

Architektonicko-stavebná kancelária. Komplexná projektová činnosť. Stavebné projekcie. Návrhy, projekty, design a zabezpečenie dodávky interiérov.

Poradenstvo a školenia v oblasti výpočtovej techniky. Pripojenie k internetu.

Jazyková škola. Výučba jazykov pre deti a dospelých, výučba v MŠ a ZŠ, firemná výučba - angličtina, nemčina, ruština, španielčina, francúzština, taliančina, slovenčina - preklady, tlmočenie - víkendové a intenzívne kurzy - letné tábory pre deti 6 -14 rokov.

Tlačiareň Tlač: - prepisovacie tlačoviny - knihy - letáky - samolepky - firemné tlačoviny - spoločenské tlačoviny - vizitky.

Masérske, rekondičné a regeneračné služby Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti telesnej výchovy a športu -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Veľkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť, ...

Fotenie bábätiek, detí a tehotných mamičiek v ateliéri v Olomouci av Brne. Exteriérové rodinné fotografovanie. Mobilný fotoateliér na novorodenecké fotenie.

Svadobný eshop. Svadobné šaty na mieru, svadobné bižutéria, topánky, šatôčky pre družičku, Svadobné fotoštúdio.

Predaj - výpočtová technika Servis - výpočtová technika Poskytuje - pripojenie k internetu

Realitná kancelária AGENT REAL, s.r.o. so sídlom v Šumperku pôsobí od roku 2003. Obvyklá provízia za sprostredkovanie predaja nehnuteľností je 3-4% a zahŕňa právne služby advokátskej kancelárie, vypracovanie daňového priznania pre daň z prevodu nehnuteľností, poplatky na katastri nehnuteľností a pomoc s vybavením hypotekárneho úveru. Riešime ...

Jazykové kurzy: - angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština, taliančina, čínština - kurzy vo firmách - kurzy na mieru. Kurzy pre deti od 7 rokov. Preklady aj so súdnym overením. Tlmočenie aj súdne tlmočenie do všetkých a zo všetkých jazykov. Slovenčina pre cudzincov. Príprava na maturitu, na medzinárodné skúšky. Obchodná ...

Grafika - reklama - web - tlač. Grafické, reklamné práce, výroba. Tvorba internetových stránok, e-shopy, CMS. Zaistenie tlače propagačných materiálov.

ÚROK od 4% Zastavujeme - vykupujeme - predávame zlato - 9 - 14 Kt, zlomky striebro elektroniku, domáce potreby, mob.telefóny, kolesá, PC, NTB.

Servis - výpočtová technika Správa - siete

ATTN Consulting s.r.o je expertná poradenská a softvérová spoločnosť, ktorá sa už od roku 2001 venuje problematike riadenia výkonnosti organizácií a ich komplexnému rozvoju. Nosným produktom spoločnosti je vývoj a následná implementácia manažérskeho sw nástroja ATTIS, dnes už 4 generácie. ATTIS v kombinácii s metodickými postupmi, ktoré ...

Vývoj a predaj softvéru pre obchodné a výrobné firmy, ekonomického informačného systému Maxim a client-server riešení.