Dansy Claire - cosmetics štúdio: - kozmetika - kaderníctvo - pedikúra - manikúra - modelácia nechtov - bielenie zubov - pernamentný make-up, predlžovanie rias. Výroba, predaj, opravy: - kožené odevy. Jaromír Bubeníček - 602776465. Skrbenská 39, Horka nad Moravou, 78335.

Kozmetický salón Jana Bundilová sa nachádzajú v centre mesta, Naše služby: - starostlivosť o pleť a telo francúzskou kozmetikou Sothys - základné ošetrenie, intenzívna a špecifická starostlivosť o pleť - hydratačná, protivrásková a energizujúca kúra - obnovujúci peeling, starostlivosť o očné kontúry - telové relaxačné rituály - ...

Kozmetický salón pre ženy a mužov. - kozmetické a vizážistické poradenstvo, analýza pleti, vizáž a líčenie (denné, slávnostné, sviatočné) - pánske ošetrenie a kozmetika pre mužov - brazílska depilácia voskom - trvalé odstránenie chĺpkov - kozmetika BIOLINE ( starostlivosť o citlivú a alergickú pleť, program proti starnutiu a na všetky druhy ...

Súdny prekladateľ a rodivá hovorkyňa ponúka: - prekladateľstvo ruského a ukrajinského jazyka - tlmočenie ruského a ukrajinského jazyka - odborná ruština a ukrajinčina - preklady overené, technické, obchodné - vyhotovenie prekladov vrátane overených - sprievodné tlmočenie.

Grafické štúdio: - potlač doručeniek - propagačné materiály.

Centrum zdravia Bohuňovice: - krytý plavecký bazén - tobogán - detský bazén - teplý bazén - posilňovňa, fitness, fitcentrum - sauna - parný kúpeľ - solárium - masérske služby - plavecký výcvik, - občerstvenie.

Upratovacie služby pre firmy aj domácnosti: - umývanie vonkajších aj vnútorných nákladov - čistenie solárnych panelov - údržba záhrad - vypratanie nehnuteľností a následný odvoz.

Hodinový manžel: - údržba bytu, domu, chaty, a ostatných objektov - sťahovanie nábytku - údržba a kosenie záhrad - upratovanie snehu - výroba pergol či prístreškov na auto - drobné opravy vodoinštalácie - elektromontážne práce - maľovanie - stavebné práce.

Práčovňa - pranie a zvoz bielizne pre klientov z celého Olomouckého kraja.

Internetové pripojenie - stabilné a rýchle pripojenie k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Rúry a okolia. Rýchly internet bez záväzkov a dlhodobých zmlúv, bez FUP a obmedzení. Ďalej ponúkame tieto služby: - návrhy, realizácia, inštalácia počítačovej siete - inštalácia operačného systému - odvírenie ...

Klasické pánske holičstvo. Špecializujeme sa na strihy, holenie a úpravy fúzov.

Hlavnou náplňou spoločnosti EMLOYMENT AGENCY s centrálou v Prostějove je legálne sprostredkovanie práce na lodi (zaoceánskych, námorných a riečnych výletných lodiach po celom svete) v ich hotelových a reštauračných častiach. Naša spoločnosť spolupracuje s Úradom práce v Prostějove, je zaregistrovaná na veľvyslanectve USA a na Námornom úrade v ...

Kozmetické služby: - masáže tváre a dekoltu - anticelulitídna masáž nôh - farbenie a úprava obočia - čistenie pleti ultrazvukovou špachtľou.

Výroba z prírodných materiálov (lyko, slama, drevo) Sortiment: - bytové doplnky (ošatky, prestieranie) - darčekový tovar - klobúky, tašky - reklamné predmety - umelecká výroba.

Oprava, servis: - počítače - výpočtová technika - spotrebná elektronika Montáž a správa dátových sietí.

Logistický sklad Honter Company s.r.o. pre striekané penové materiály.

Dizajnér, návrhár: - zaoberám sa návrhmi bytových i nebytových priestorov - vypracovanie návrhu interiéru - poradenstvo ohľadom výberu vhodných materiálov - odporúčania vierohodných firiem pre následnú realizáciu.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností z konkurzných konaní.

Autorizovaný inžinier pre pozemné stavby - stavebný dozor - inžinierska činnosť - projektová dokumentácia - realitný inšpektor, prehliadka a zhodnotenie stavu nehnuteľnosti.

Architektonická a projekčná činnosť - návrhy interiérov - projektovej dokumentácie. Realizácia stavieb - výstavba na kľúč.

-Veľkoobchod - Organizovanie výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti -Reklamná činnosť a marketing