Služby: - fotograf - fotografovanie v interiéri aj exteriéri - portrétne fotografie

Služby: - webový analytik - internetový marketing - SEO - optimalizácia

Chemické ošetrenie dreva proti drevokaznému hmyzu a hubám: - drevené konštrukcie - drevené stavby - starý nábytok. Likvidácia plesní a drevokazných húb.

Moravská pohrebná služba a krematórium Kancelárie: - v Šumperku na ulici Nerudova av krematóriu - v Jeseníku na prízemí Schrothovho domu - v Červenej Vode v novej smútočnej sieni.

Holičstvo, kaderníctvo: - pánske - dámske - detské. Účesy: - svadobné - športové - spoločenské - elegantný - praktické. Predaj: - pánska kozmetika.

Reklamná agentúra: - kampane na kľúč. Marketingové služby: - prieskumy trhu - analýzy konkurencie - produktový, direct, virálny, a mobilný marketing - marketingové poradenstvo. Prenájom: - billboardy - plochy pre reklamu. Veľkoplošná tlač. Rezaná grafika.

Bazár. Zaoberáme sa predajom rôzneho sortimentu. Starožitnosti, obrazy, bicykle, elektroniky, zlata, striebra, veľký výber zánovného nábytku, drobné technické veci, keramika a ďalšie. Záložáreň- Diskrétnosť, nízka úroková sadzba.

Výroba reklamy, rezané, tlačené, veľkoplošné. Polepy ceduľou, áut, nákladov, bannery, cedule, bezpečnostné cedule, samolepky, fólie.

Prekladateľská a tlmočnícka činnosť - tlmočnica, prekladateľka z nemeckého jazyka. Lektorka jazykových kurzov. Terapeutka Metódy RUŠ. Sebaozvoj.

Fotografické služby: - svadobných obradov - ateliérne umelecké fotografie - všetky fotografické služby - predaj fotoaparátov - rámovanie obrazov a fotografií.

Realitná agentúra Predaj, prenájom - byty, domy, pozemky

Búracie práce. Odvoz sutiny, zeminy a ostatných stavebných materiálov pomocou kontajnerov na odpad. Upratovacie práce. Zemné výkopové práce.

Pripravili sme pre Vás novú posilňovňu a sálu pre skupinové cvičenia, v ktorej samozrejme nechýbajú moderné značkové posilňovacie stroje a decentne oddelený priestor pre voľné váhy tak, aby si zacvičili nielen ženy, ale aj napríklad seniori. Posilňovňa: - veľká kardiozóna s viac ako desiatkou prémiových strojov (pásy, ellipticaly, kolesá) - ...

Práca: - murárske, obkladačské, podlahárske, maliarske. Realitná činnosť.