Kompletné kadernícke služby dámskeho i pánskeho kaderníctva. Predaj vlasovej kozmetiky MATRIX a BIOLAGE

Predajca vonkajšej reklamy a špecialista na marketing. Reklama: - vonkajšia a veľkoplošná - reklamné plochy, billboardy - navádzacie systémy - reklamné nosiče - MHD reklama.

Pobočka. Služby: - štúdie vplyvu na životné prostredie, posudky EIA. Stavebné projekcie, výstavba: - kanalizácia, ČOV - stavby z oblasti odpadového hospodárstva - závlahy - vodohospodárske stavby - vodovody, úpravne vôd. Sídlo spoločnosti: - Táborská 940/31, Praha - Nusle.

Relaxačné a regeneračné služby: - masáže - rehabilitačné cvičenia - elektrogymnastika - suché uhličité kúpele - solárium - Kneippove šliapacie kúpele.

Rád by som vám predstavil nový portál, ktorý sme práve spustili. www.saznet.cz je prvý reklamný a zábavný portál, kde môžu firmy inzerovať reklamu a naši registrovaní užívatelia môžu zadarmo vyhrávať peniaze. Firmy, ktoré sa zaregistrujú, môžu prvú reklamu vložiť zadarmo a získajú 1000 presmerovaní na svoj web. Môžu tak ukázať verejnosti, čo robia ...

Vedenie účtovníctva. Spracovanie administratívy. Zvoz pošty.

Ostrahu osôb a majetku, stavieb, strojov. Detektívne služby. Kontroly zamestnancov na nemocenské. Výcvik, poradenstvo: - psy.

Charitatívna činnosť. Služby: - sociálne a právne poradenstvo.

Prenájom: - karavány Chorvátsko a Slovensko.

Výkup starých, nefunkčných, autobatérií z áut, priemyselných, stavebných a poľnohospodárskych strojov za bezkonkurenčnú cenu v Moravskosliezskom kraji a okolí

Výroba: - pečiatky. Návrhy: - reklama. Výroba: - reklamné predmety. Polepy áut.

Tvorba webových stránok, e-shopu. SEO optimalizácia.

Služby: - telemarketing pre klientov z oblasti finančníctva, telekomunikácií a utility - aktívny aj pasívny telemarketing - spätné získavanie zákazníkov - tvorba a aktualizácia databáz - dohováranie schôdzok - prevádzka a obsluha zákazníckych a informačných liniek - e-mailing.

Realitná kancelária. Predaj a prenájom: - nehnuteľnosti - rodinné domy - komerčné plochy (kancelárie, obchody, sklady, výrobné priestory) Predaj, výmeny a prenájom bytov. Predaj: - pozemky, rekreačné chaty, chalupy aj komerčné objekty.

Upratovacie služby: - upratovanie nebytových priestorov, kancelárií.

Predtým MT Transport s.r.o. Cestná doprava: - vnútroštátna, domáca - medzinárodné, zahraničné. Špeciálna medzinárodná doprava: - námorné - letecká - železničné. Skladovanie, logistika.

Hodinový manžel: - drobné údržbárske práce - upratovacie služby - reklama.