Realitný servis - ubytovanie pre študentov v rekonštruovanom objekte v Ostrave.

Spoločnosť LOVE HAPPENS s.r.o. poskytuje psychoterapeutické služby. Kateřina Žáková je autorkou knihy o sebaláske.

Hana Benešová ponúka fotografické služby: - svadobné fotenie - mini/celodenné - rodinné, párové, tehotenské fotenie - newborn - firemné fotenie a pod.

Spoločnosť Martin Vaš Reality s.r.o. je realitná kancelária, ktorá kompletné realitné služby: - oceňovanie nehnuteľností a pozemkov - prenájmy - kompletnú správu nehnuteľností pre majiteľov bytov, či domov

Eva Káňová má mobilné psie štúdio, kde ponúka úpravy srsti, ošetrenie zubov, spa pre psích miláčikov (bahenné zábaly, aróma kúpeľa).

TechOffice, s.r.o. je spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom licencií a správou IT. Dodávame licenčné systémy do kancelárie aj do domácností.

Martina Műller poskytuje vo svojom kozmetickom salóne: - úpravu obočia a predlžovanie rias - odfarbovanie chĺpkov, farbenie rias a obočia - depilácia chĺpkov - čistenie pleti, aplikácia pleťových masiek - kozmetické masáže tváre, krku a dekoltu - poradenstvo v ošetrovaní pleti

Dagmar Kutá je architektka, ktorá má navrhne interiér podľa vašich predstáv. Pôsobí v Žiline.

Detail House s.r.o. na svojom eshope umožňuje objednanie čistiacej služby, kedy Vám profesionálnymi prostriedkami vyčistí koberce, čalúnené sedačky, tepovanie postelí a matracov a pod.

Tienda Group s.r.o. je spoločnosťou zaoberajúcou sa búracími prácami, likvidáciami, vyprataním, dovozom nábytku a materiálu. Tiež prevádzkuje eshop, kde predávajú príslušenstvom ku kočíku, od koliesok, cez náhradné duše, nánožníky a pod.

Činnosť: - bezpečnosťou agentúra - detektívne služby - prenájom mobilného oplotenia, zábran, toaliet, spŕch - usporiadateľský servis - upratovacie služby. Internetový obchod, e-shop: - upratovacia technika - čistiace prostriedky - obalový materiál.

Značková samoobslužná práčovňa Quickwash ponúka zákazníkom možnosť v priebehu jednej hodiny vyprať a vysušiť si svoju bielizeň v profesionálnych strojoch za priaznivé ceny. Máme prevádzky v Ostrave av Havířove. Môžete si priniesť svoj prací prášok a aviváž, alebo si tieto zakúpiť priamo v práčovni. Profesionálne práčky vyperú bielizeň rýchlejšie a ...

Grant Thornton Slovakia a.s. sa zameriava na audítorské služby, daňové, účtovné a manažérske poradenstvo,

Pobočka. Veľkoobchod, výkup, spracovanie, recyklácia, zber: - železný a neželezný kovový odpad - autovraky - likvidácia - železničné vozne.

Pobočka. Veľkoobchod, výkup, spracovanie, recyklácia, zber: - železný a neželezný kovový odpad - autovraky - likvidácia - železničné vozne.

Služby: - dohováranie schôdzok pre obchodných zástupcov - starostlivosť o existujúcu klientelu - overovanie aktuálnosti kontaktných údajov - informácie o nových produktoch či službe - doťahovanie objednávok k úspešnému predaju - príprava databázy - prieskum trhu - poskytovanie vzdelania pre zamestnancov alebo obchodníkov. - školenia ...

Tvorca databázového a informačného systému EVOLIO s implementáciou CRM. SOFTWARE PRE advokácie Zvyšovanie starostlivosti o klienta vo väzbe na sledovanie a vyhodnocovanie predajných kanálov.

Upratovacia firma Pegasus service s.r.o. sa stará o upratovanie domácností, bytových i nebytových priestorov v celom Moravskosliezskom kraji. Zameriavame sa aj na upratovanie bytov, domov, firiem, spoločných priestorov aj kancelárii, po maľovaní, na čistenie okien a sedačiek. Sídlime v Šenove, medzi Ostravou a Havířova. Pokiaľ máte záujem o ...

Jednorazový aj pravidelné upratovanie, ktorý vždy prispôsobíme vašim potrebám.

Správa a údržba nehnuteľností v Moravskosliezskom kraji upratovacie služby Ručné umývanie vozidiel

Prekladateľská činnosť - sprostredkovanie kontraktov pre malé a stredné firmy predovšetkým v rámci EÚ (ale nielen), copywriting

Pobočka. Jazyková škola, jazykové kurzy. Preklady, tlmočenie.

Katalytické systémy, tehnológia na ochranu ovzdušia. Meranie - emisie, imisie. Rozbory: - zeminy, voda, odpad.