Spoločnosť ZONCOLAN s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj reklamného tovaru a šál, trik, vlajok a čiapok pre fanúšikov.

Sme profesionáli v oblasti náboru zamestnancov a zabezpečovania kompletných personálnych služieb. Personálna agentúra: - vyhľadávanie a výber pracovníkov - trvalé a operatívne riešenie nedostatku pracovných síl - dokonalá znalosť trhu práce - k dispozícii sieť pobočiek po celej ČR a SR - rozsiahla databáza pracovných síl - ...

Pracovná agentúra: -zabezpečovanie: -trvalé a operatívne riešenie nedostatku pracovných síl -dokonalá znalosť trhu práce -k dispozícii sieť pobočiek po celej ČR a SR -rozsiahla databáza pracovných síl -profesionálny prístup -brigády-priemysel, poľnohospodárstvo, služby -chmeľové brigády. Personálna agentúra: ...

Požičovňa svadobných a spoločenských šiat aj do tanečných. obleky: - pánske, detské. Spoločenské šaty, šaty pre družičky. Doplnky pre nevesty.

Svadobný salón Šatyprotebe ponúka v Žiline jedinečné svadobné šaty. Vybrať si môžete z už ušitých šiat alebo vám šaty ušijeme na mieru podľa vášho priania. Súčasťou našej ponuky sú aj svadobné šaty pre plnoštíhle a pre tehotné nevesty. Ponúkame nielen svadobné šaty, ale aj šaty spoločenské a maturitné. Súčasne tiež radi oblečieme vaše ...

Pripravujeme žiadosti o dotácie EÚ a komplexné riadenie projektov. Ponúkame konzultácie pre firmy, obce a neziskové organizácie a vzdelávanie dospelých.

Deratizačné a dezinfekčné služby. - hubenie hlodavcov - hubenie hmyzu, ploštíc, mravcov, švábovitých - dezinfekcia bytov po zosnulých - v potravinárstve - v obytných domoch - v ostatných prevádzkach.

Likvidácia odpadov. Komplexné služby v oblasti nakladania s odpadmi ako pre mestá a obce, tak aj pre priemyselné podniky a živnostníkov.

Vzdelávanie. Koučing. Psychoterapia. Projekty ESF. Personálna agentúra.

Grafické práce: Reklamná a počítačová grafika DTP Fotobanka. Rezaná reklama. Veľkoplošná tlač. Webdesign.

Výroba reklamy - letáky, vizitky - polepy áut - reklamné darčeky - tabule.