služby: - administrácia verejného obstarávania - poradenstvo - vymáhanie pohľadávok

činnosť: - predaj, servis výpočtovej techniky - správa firemných počítačových sietí - tvorba webových stránok.

Spoločnosť FMIB, s.r.o. sa dlhodobo zaoberá poskytovaním služieb facility managementu pri správe nehnuteľností, prevádzke, údržbe administratívnych, ale aj výrobných a nevýrobných objektov. Facility managment realizujeme prevažne v Čechách a na Morave ale aj na území slovenské republiky. facility management - správa nehnuteľností, - prevádzka ...

Vydavateľstvo - výukové programy a aplikácie pre základné školy a žiakov.

Pre RD, BD i podnikateľské objekty Sofistikované riešenia vykurovania a ohrevu TUV. Komplexné služby - predaj, inštalácia, montáž: - solárny ohrev za pomocou aj trubicových kolektorov Apricus, West Solar, ale aj plochých kolektorov Regulus, Suntime aj iné. - tepelné čerpadlá Hotjet pre ohrev teplej úžitkovej vody (TÚV), prikurovanie a ohrevu ...

služby: - upratovacie - upratovanie domácností, firiem - umývanie okien - čistenie kobercov, čalúneného nábytku - čistenie fasád, terás. Požičovňa: - upratovacia technika - vysávače - tlakové umývacie stroje.

Predaj, výroba: -defektoskopické prístroja. Nedeštruktívne skúšanie.

služby: -interiérový dizajn. -realizace interiéru na kľúč.

realitná činnosť - predaj nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Laserové vypaľovanie - zákazková výroba - ofsetová a digitálna tlač - tlač s ochrannými prvkami - ceniny, mailing. Veľkoobchod E-shop: - hospodárske tlačivá. maloobchod: - výtvarné potreby - organizovanie výtvarných kurzov - kancelárske a školské potreby - kreatívne sortiment.

služby - prenájom bytových a kancelárskych priestorov.

realitná činnosť - predaj nehnuteľností

služby - vývoj software - zavádzanie a optimalizácia systémov riadenia kvality - školenia, výcvik.

realizácia: - výstavy, výstavné systémy - vrátane návrhov. Stavba, výstavba: - predajné stánky, expozície. služby: - kongresové, konferenčné, výstavné.

Inžinierska a investorská činnosť: -príprava a realizácie stavieb. Stavebná činnosť, stavby: -Vrátane ich zmien, udržiavacích prác na nich a ich odstraňovanie. Projektová činnosť, projektovanie vo výstavbe. Sprostredkovateľská činnosť. Nákup a predaj nehnuteľností.

Vývoj zákazkových aplikácií a systémov: -realizace softvér na zákazku -realizace internetových a intranetových stránok -tvorba portálov a eshopov Správa-informačné systémy-outsourcing: -platformy Windows, Linux, HPUX, AIX MOCI informačných systémov MOCI databáz - MS SQL, Oracle -zajištění prevádzky prostriedkov výpočtovej ...

Tlačiareň. Ofsetová tlač, digitálna tlač i veľkoformát - reklamné letáky, plagáty - firemné tlačoviny (vizitky, hlavičkové papiere, tlačivá, pozvánky, samolepky, firemné zložky, výročné správy) - brožúry, knihy, časopisy, katalógy, programy, kalendáre. Grafický dizajn a príprava tlače na počítači.