Služby - webhosting - webdesign - vývoj aplikácií.

Služby v oblasti IT - manažérsky informačný systém.

Realitná agentúra. Správa a prenájom: - nehnuteľnosti (byty, nebytové a obchodné priestory). Sprostredkovanie kúpy a predaja bytov, pozemkov a nehnuteľností.

Služby - profesionálne letecké fotografie a videá dronom - letecké fotografie a videozáznamy.

Zaoberáme sa výrobou, potlačou a predajom tašiek. Na našom e-shope, kde nájdete všetok sortiment tašiek si môžete jednoduchým spôsobom vybrať požadované tašky a vykonať okamžitú kalkuláciu cien potlače tašiek. Väčšina sortimentu je skladom, v opačnom prípade je dostupnosť tašiek do 3 pracovných dní. Ponúkame tieto tašky aj s potlačou, podľa ...

Služby: - povrchové úpravy - vákuové pokovovanie. Lisovanie. Recyklácia: - plasty - farebné kovy.

Komplexná propagačná a reklamná činnosť. Knihařské práce všetkého druhu. Paspartovanie. Ofsetová tlač. Firemné štíty na plechu, skle, umelé hmote. Reklamné popisy na fasády, polepy automobilov.

Činnosť: - reklamné a marketingové služby - veľkoformatová tlač, maľba - grafické štúdio - obalový design - webdesign.

Činnosť: - potlač reklamných predmetov - tampónová tlač E-shop: - reklamné predmety - ceruzky - hrnčeky - dáždniky, zapaľovače

KOLFIS INVEST, s.r.o. sa zameriava na správu nehnuteľností, zabezpečovanie opráv, revízií, sledovanie dlžníkov a vedenie účtovníctva.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Prekladateľská činnosť -Vyučovanie cudzích jazykov -Podnikanie v oblasti nakladania s odpadmi kategórie 0 -Sprostredkovateľská činnosť -Činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov

Služby: - organizovanie firemných a spoločenských akcií, koncertov - zastupovanie umelcov - catering - kompletné ozvučenie a osvetlenie koncertov, kultúrnych produkcií, meetingov - reklamná činnosť

Počítače, notebooky a ich servis. Tlačíme a kopírujeme. Navrhneme počítačovú zostavu, zložíme ju a následne spustíme a otestujeme. Odporučíme vhodný notebook.

- Tvorba internetových obchodov na mieru - Aktívna podpora obchodnej výkonnosti e-shopov - Full-servis e-marketing Pomáhame eshopom pokoriť hranice sedemciferných obratov.

Predaj: -profesionálna upratovacia technika Služby: -správa a údržba nehnuteľností -upratovacie služby -sťahovanie -nákladná autodoprava v ČR.

Vybavenie dotácie Zelená úsporám. Rýchle dotácie na zateplenie.

Marketing, reklama, reklamná agentúra: - produkcia akcií - 3D reklama - grafika - priamy marketing - detská produkcia - multimédiá.

-Grafické práce a kresličské práce -Špecializovaný maloobchod -Poskytovanie softvér a poradenstvo v oblasti hardvéru a softvér -Spracovanie dát, služby databank, správa sietí -Reklamná činnosť a marketing

Laserové gravírovanie, výroba pečiatok expres, väzby diplomových a bakalárskych, absolventských a maturitných prác na počkanie, výroba vizitiek a všetky veľkoplošné reklamy za skvelé ceny, potlač tričiek, hrnčekov, puzzle a ďalších reklamných predmetov, tampónová tlač, zlatenie a . , firemné štítky. Pobočka: - Frydek-Mistek, Radničný 10 - OC ...

Salón krásy. Služby: - kozmetika, kozmetické - permanentný make-up - predlžovanie rias - ošetrenie tváre a krku metódou Myolift, čistenie pleti ultrazvukom - kaderníctvo.

Služby: - príprava kompletnej projektovej dokumentácie - rokovania s úradmi a správcami sietí - hrubé murované stavby, drevenice a zruby - realizácia základov - realizácia elektro, voda, kúrenie - realizácia záhrady - demolačné a búracie práce - poradenstvo v oblasti realít.