Oceňovanie nehnuteľností Predaj a prenájom - byty - domy - pozemky - - realitné poradenstvo, konzultácie Developerská činnosť

Pobočka. Služby: - komplexné riešenie v oblasti telekomunikácie - prenájom, údržba optických vlákien - siete bezdrôtovej, metalickej, optickej a štruktúrovanej kabeláže - výstavba, údržba a prekládka káblových trás.

Pobočka. Bezpečnostná agentúra: - fyzická ostraha majetku a osôb - diaľková ochrana objektov, pripojenie na Centrálu Núdzové Služby - prevoz hotovosti a cenností.

Realitná kancelária SD reality s ponukou bytov, pozemkov a domov z oblasti Třinecka, Jablunkovska, Karvinska a Frýdecko-Místecka. Ponuka komplexných služieb spojených s predajom, kúpou a prevodom nehnuteľností.

Spoločnosť Eagle Creative 75 s.r.o. poskytuje stráženie osôb a majetku a zaisťuje upratovací servis kancelárií, bánk, hotelov, v potravinárstve aj v priemysle.

Komplexné služby v oblasti grafického a obalového designu. Služby: - obalový design - materiály podpory predaja - logomanuály a merkantilné tlačoviny - firemné profily a katalógy.

Dodávka - výpočtová technika Údržba a servis - výpočtová technika Poskytovanie - poradenstvo v oblasti sofwaru a hardvéru Projekcia, inštalácia a údržby - počítačové siete Zálohovanie dát

Dodávka - hardvér Poskytuje - hosting Konzultácie a poradenstvo ICT Servis - PC siete Zálohovanie, zabezpečenie - dáta

Služby: - upratovacie práce - údržba zelene - maliarske a natieračské práce - výškové práce - výmena kuchynskej linky - rekonštrukcia kúpeľní - deratizácia

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj vr. lízingu s výnimkou činností uvedených v príl. 1-3 zákona č. 455/1991. záložne sprostredkovanie obchodu a služieb vnútroštátne zasielateľstvo práca s autožeriavom ostatné finančné sprostredkovanie kontakt: Jiří Richter, Jiří Matuška

Mobilný operátor Vodafone, 1. Internetové služby (internet v mobile aj počítači) 2. Mobilné GSM služby (SMS a volania). 3. Predaj mobilných telefónov 4. Ponuka TV (platené televízne kanály, videotéka databázy filmov. 5. Služby pre jednotlivcov alebo firmy. 6. Výhodné ceny a zľavy. Vodafone Česká republika (www.vodafone.cz)

Kovošrot. Spracovanie odpadu. Likvidácia káblov.

Tvorba, vývoj, predaj - softvér: - programy na oceňovanie stavebných prác. Organizovanie predvádzacích akcií. Tvorba internetových prezentácií.

Dodávka - počítače - servery Konzultácie, poradenstvo - softvér

Ekologické služby. Servis, údržba: - čerpacie stanice - nádrže a odlučovače.. Služby: - nakladanie s nebezpečnými odpadmi - sanačná práca ropných úložísk - likvidácia chybných alebo odstavených nádrží.

Vývoj modulárnych informačných systémov a aplikácií: právne informačné systémy, spracovanie daňových priznaní, finančných analýz, investičných zámerov, vedenie obchodnej agendy a CRM, firemný controling, podnikový systém, evidencia prostriedkov...

Kúrenárske a vodoinštalatérske práce. Čistenie potrubia a kanalizácie. Čerpanie žúmp a septikov vr. likvidácia odpadov. Stavebné a havarijné opravy kanalizácie. Revízia, skúška tesnosti a monitorovanie kanalizácií.

Webové stránky Školenia v oblasti informačných technológií Rekvalifikácia a školenia v oblasti zdravotníctva a sociálnych služieb

Prenájom: - vlastných nehnuteľností (nehnuteľnosti).

Recyklácia nekovového odpadu. Laboratórne rozbory, anylýzy: - zisťovanie škodlivín v ovzduší - rozbory odpadov a vody.