Firma Náš-Net Group s.r.o. už viac ako 15 rokov ponúka v Novom Jiříne a okolí kvalitné, rýchle a bezpečné pripojenie k internetu. Vďaka nami poskytovaným službám majú naši zákazníci možnosť sledovania televízie aj na PC alebo tablete a výhodné telefonovanie pevnou linkou alebo mobilom. Máme vlastnú komunikačnú techniku a garantujeme dostupnosť ...

Adela Eckertová má masážny salón, kde poskytuje masáže: - rekondičné - tehotenskú - bylinkovú . protimigrénovú S masážnymi službami môže prísť až k vám domov.

Eva Káňová má mobilné psie štúdio, kde ponúka úpravy srsti, ošetrenie zubov, spa pre psích miláčikov (bahenné zábaly, aróma kúpeľa).

Robíme realitu srdcom s.r.o. je realitná spoločnosť, ktorá sa zaoberá výkupom, predajom a prenájmom nehnuteľností. Klientom tiež zaistí financovanie, právne služby, odhady trhových cien - komplexné služby v realitách.

TechOffice, s.r.o. je spoločnosť, ktorá sa zaoberá predajom licencií a správou IT. Dodávame licenčné systémy do kancelárie aj do domácností.

GREASE BARBERSHOP s.r.o. prevádzkuje holičstvo, a na svojom eshope má na predaj kozmetické výrobky ako pomády, matný íl a ďalšie pečie o vlasy.

Patrik Mucha je firma poskytujúca: - IT helpdesk - IT služby - IT Outsourcing - tvorbu webu

Ing. Kateřina Nováková má realitnú spoločnosť, ktorá Vám zaistí okrem nákupu/predaja nehnuteľnosti aj odhad ceny, zaistí Vám hypotéku, právne služby, sťahovanie, poistenie, prevod energií, maľovanie a ďalšími potrebami.

Martina Műller poskytuje vo svojom kozmetickom salóne: - úpravu obočia a predlžovanie rias - odfarbovanie chĺpkov, farbenie rias a obočia - depilácia chĺpkov - čistenie pleti, aplikácia pleťových masiek - kozmetické masáže tváre, krku a dekoltu - poradenstvo v ošetrovaní pleti

Dagmar Kutá je architektka, ktorá má navrhne interiér podľa vašich predstáv. Pôsobí v Žiline.

Daniela Grycmonová vlastní kozmetický salón, kde Vám poskytne služby: - Ručná masáž tváre - lymfatická masáž - Ošetrenie pleti a hĺbkové čistenie - Farbenie a úprava obočia a rias - Depilácia nôh a rúk - Trvalá na riasy

Ing. Radana Dokulilová prevádzkuje súkromnú psychoterapiu.

Nikolas Kara je kúzelník a iluzionista, ktorý ponúka svoje mikromágii svojim klientom na svadbách a pri iných príležitostiach.

Tomáš Zamazal má spoločnosť, ktorá skladný tovar, zabalí a následne odovzdá balík zmluvnému prepravcovi, ktorý ho dodá zákazníkovi. Táto služba dokáže značne ušetriť náklady spojené s vedením samostatného skladu – odpadá Vám platenie za energie a priestory, mzdy zamestnancov a hlavne ušetríte čas, ktorý môžete venovať rozvoju Vášho podnikania.

Detail House s.r.o. na svojom eshope umožňuje objednanie čistiacej služby, kedy Vám profesionálnymi prostriedkami vyčistí koberce, čalúnené sedačky, tepovanie postelí a matracov a pod.

Tienda Group s.r.o. je spoločnosťou zaoberajúcou sa búracími prácami, likvidáciami, vyprataním, dovozom nábytku a materiálu. Tiež prevádzkuje eshop, kde predávajú príslušenstvom ku kočíku, od koliesok, cez náhradné duše, nánožníky a pod.

Činnosť: - bezpečnosťou agentúra - detektívne služby - prenájom mobilného oplotenia, zábran, toaliet, spŕch - usporiadateľský servis - upratovacie služby. Internetový obchod, e-shop: - upratovacia technika - čistiace prostriedky - obalový materiál.

Značková samoobslužná práčovňa Quickwash ponúka zákazníkom možnosť v priebehu jednej hodiny vyprať a vysušiť si svoju bielizeň v profesionálnych strojoch za priaznivé ceny. Máme prevádzky v Ostrave av Havířove. Môžete si priniesť svoj prací prášok a aviváž, alebo si tieto zakúpiť priamo v práčovni. Profesionálne práčky vyperú bielizeň rýchlejšie a ...

Stavebná firma Ing. Jindřich Uherík sa zameriava na stavby a rekonštrukcie rodinných domov i bytov a bytových jadier. Vykonáva kompletné práce od projektu po stavbu RD na kľúč, ďalej terénne úpravy, zemné práce, spevnené plochy, zámkovej dlažby. V rámci stavby RD robia aj čiastkové práce, základovej dosky, hrubú stavbu, strechu a ...

Andrea Tížková prevádzkuje eshop Dekona.cz, kde predáva dekorácie na rôzne príležitosti, ako sú svadby, Vianoce, dekorácie pre deti na tvorenie s rodičmi a pod.

Iveta Nedělová prevádzkuje masážny salón Ellen v Opave. Vykonáva masáž chrbta, šije, chodidiel, kúpele a peeling chodidiel, masky rúk a rôzne parafínové zábaly.

Alena Bobková prevádzkuje masážny salón. Štúdio Anabella, sa nachádza na adrese: Hlavná trieda 853/46, Ostrava – Poruba, 708 00

Grant Thornton Slovakia a.s. sa zameriava na audítorské služby, daňové, účtovné a manažérske poradenstvo,