Upratovacie služby: - priemyselné i komerčné budovy - čistenie kobercov a čalúnenia - čistenie vzduchotechniky, filtrov a kalolisov ČOV - upratovanie po remeselníkoch - umývanie okien, výkladov, výkladov - odstraňovanie graffiti.

Poskytovateľ bytov na prenájom: - krátkodobé aj dlhodobé prenájmy.

RENATEX CZ a.s. - komplexné služby prenájmu a pranie bielizne a pracovných odevov pre zdravotnícke zariadenia, kúpele, hotely, reštauračné prevádzky a priemyselné podniky - prenájom sortimentu bielizne aj dopravu Poskytujeme odborné vypranie, vyčistenie a ošetrenie bielizne, obstaranie.

Pôsobenie v zlievárenskom a oceliarskom priemysle. Prenájom atraktívnych obchodných a kancelárskych priestorov vo vlastných nehnuteľnostiach. Sídlo spoločnosti: - Václavská 2027/11, Ostrava – Mariánske Hory.

Realitné služby - predaj, prenájom nehnuteľností, bytov a domov.

Služby: -realizácia elektro -realizácia IT riešení

Služby: - realitná činnosť - finančné poradenstvo a poistenie

Architektonická a dizajnérska činnosť.

Prenájom párty stanov, stánkov, altánkov a vybavenia na oslavu. E-shop - hračky pre deti.

Masáže - klasické - čokoládové - detoxikačné - antistresové.

Internetový predaj, e-shop: -kostýmy

Spoločnosť Slovenská distribučná a.s. sa špecializuje na roznos letákov do schránok, doručovanie reklamných zásielok, distribúciu adresnú i necielenú. Pôsobíme už od roku 1991 ako alternatívny poštový operátor s centrálou v Ostrave a zastúpením v Prahe. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a kvalitne odvádzanej práci sa radíme medzi tie najlepšie ...

Bezpečnostné agentúra: - fyzická ostraha - kontrola objektov - elektronické zabezpečenie.