Daňové poradenstvo. Účtovnícke služby. Marketing.

Grafické návrhy, tlač: - vizitky - firemné tlačivá. Grafické práce, zákazková výroba: - rezaná reklama - logotypy - polepy vozidiel, výlohy prevádzok - bannery, reklamné pútače. Služby: - webdesign - webové stránky, internetové prezentácie - SEO optimalizácia pre vyhľadávače.

Vývoj, distribúcia a užívateľský servis: - ekonomické programy pre vedenie jednoduchého a podvojného účtovníctva - sieťové verzie pre siete Windows, Novell - jednoduché programy pre malé, stredné a veľké firmy

Výroba, predaj: - nábytok na mieru. Podlahárske práce. Realizácia kompletných interiérov.

Pedagogicko-psychologická poradňa. Psychologické poradenstvo a pomoc pri výchove a vzdelávaní detí, žiakov a študentov vo veku od troch rokov do ukončenia vzdelávania.

Slovenská pošta: -poštový úrad. Poštové služby.

Vývoj, aplikácia: - ekonomický softvér (SW) - informačné systémy pre riadenie firiem a organizácií (firemné informačné systémy). Účtovná firma: - vedenie, spracovanie účtovníctva.

Predaj a servis: -výpočtovej techniky -dodávky informačných technológií -ponuka riešenia informačných i komunikačných systémov.

Reality. Prenájom: - kancelárie, nebytové priestory. Správa a údržba vlastných nehnuteľností.

Rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní, plastové a drevené okná, dvere - montáž aj servis, rolety, podlahy ( plávajúce, vinyl, ...) It servis, nákup a predaj, výroba textilu (potlače na zákazku), vizualizácia interiéru a stavieb

- architektonické štúdie energeticky pasívnych a nulových stavieb - projektová dokumentácia energeticky pasívnych a nulových stavieb - projektová dokumentácia rekonštrukcií na energeticky pasívny a nulový štandard - komplexná energeticky pasívna a nulová architektúra - komplexná stavebnoenergetická a tepelnotechnická expertíza a posudky štúdií - ...

Fotoateliér: - fotografické služby, fotografovanie.

Technické služby: - správa bytov a kotolní - údržba verejného osvetlenia a údržba zelene - zberný dvor a odpadové hospodárstvo.