Služby: - webhosting - mailhosting - tvorba webu - vývoj softvéru na mieru...atď.

Vývoj: - softvér na komplexnú prípravu stolárskej výroby

Služby: - manikúra - nechtová modelácia - kozmetika

Služby: - import čínskych výrobkov a tovaru a export do Číny - vyhľadávanie a overovanie obchodných partnerov v Číne - správa a zakladanie pobočiek a firiem v Hong Kongu av kontinentálnej Číne - organizovanie a realizácia ciest do Číny - preklady a tlmočenie

Služby: - zabezpečovanie všetkých druhov úverov a pôžičiek - realitná činnosť - finančné poradenstvo

Služby: - vývoj rozšírenia pre redakčný systém Joomla - responzívny dizajn - tvorba e-shopy

Ing. Martin Škoda sa zaoberá technickými prehliadkami nehnuteľností, inšpekciami nehnuteľností a poskytuje služby v oblasti stavebníctva. Radí sa medzi certifikovaných inšpektorov nehnuteľností, to znamená, že vlastní všetky potrebné oprávnenia na vykonávanie expertnej a diagnostickej služby v oblasti nehnuteľností. Postupuje pravidelné ...

Návrhy a realizácia interiérov. Dekoračné úpravy interiérov. Špeciálne povrchové úpravy interiérov. Maliarske a tapetárske práce. Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe.

Pohrebný ústav Komplexné pohrebné služby: - rakvy - kytica - priestory - profesionálny personál - diskrétny prístup V prípade úmrtia sa postaráme o všetky náležitosti, ktoré sú potrebné vybaviť. Rovnako ako zrodenie nového života, tak aj jeho koniec je prirodzenou súčasťou ľudského života.

Služby: - programovanie - webdesing - grafika

Oprava, servis: - notebooky Služby: - záchrana a obnova dát

Služby: - marketing - reklama - Public Relations

Služby: - vedenie účtovníctva - ekonomické, finančné a daňové poradenstvo - účtovný audit - právne a personálne poradenstvo, poradenstvo v oblasti BOZP - preklady, tlmočenie....atď.