Výroba - reklamné predmety Laserové gravírovanie plasty, sklo Grafické návrhy

Finančné poradenstvo Poradenstvo v oblasti manažmentu Personálne poradenstvo a diagnostika

Poskytovanie služieb v oblasti skladovania a logistiky a poskytovanie komplexných služieb v oblasti dopravy, skladovania a logistiky.

Marketingový komunikácia pre individuálnych podnikateľov. Podporujeme spojenie medzi Vami a Vašimi klientmi. Organizujeme kongresy, konferencie, školenia, spoločenské akcie a galérie vín. Zariadime tlač a design reklamy a predmetov. Vytvoríme webové stránky.

Predaj, e-shop techniky a technológie. Ponúkame Vám: - audio, video tovar - biele spotrebiče - malí domáci pomocníci - stroje na šport, zábavu a krásu - záhradné náradie - hudobné nástroje - GPS, PC a predajné sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Poskytovateľ pripojenia k bezdrôtovému Internetu, VOiP a hostingu v okresoch Rychnov nad Kněžnou, Náchod a Hradec Králové.

Služby: -webdesign -webhosting -SEO optimalizácia

Zberné suroviny: - výkup papiera, železa, plastov, PET fliaš, fólií a farebných kovov - výkup a recyklácia odpadov na ďalšie spracovanie. Likvidácia dreva: - štiepkovanie = drvenie dreva - predaj štiepok - štiepané drevo - predaj, rozvoz dreva.

Služby: -počítačová grafika -skenovanie kinofilmu -prevod gramodosiek a audiokaziet na CD alebo DVD -zhotovenie multimediálnych prezentácií

Architektonické návrhy: -interiéry -záhrady

Kopírovanie jednostranné, obojstranné, čiernobiele, celofarebné - skenovanie jednostranné, obojstranné, čiernobiele, stupne šedi, celofarebné Tlač - tlač jednostranná, obojstranná, čiernobiela, celofarebná Grafické práce Poskytovanie - VOIP telefonovanie Predaj - PC Servis - PC Pripojenie k ...

Poradenstvo - programy na spracovanie dát

Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - nehnuteľností, nehnuteľnosti: - rodinné domy - byty - rekreačné objekty - chaty, chalupy - komerčné objekty - pozemky, stavebné parcely.

Čistenie odpadových vôd špecifických technologických prevádzok: - poradenská a konzultačná činnosť v oblasti čistenia odpadových vôd - spracovanie návrhov technického riešenia - spracovanie prevádzkových poriadkov pre prevádzky čistenia odpadových vôd - dodávka a montáž technologických zariadení a činidiel na prevádzky čistenia odpadových ...

Výroba, predaj: -počítačové siete -počítače, PC -príslušenstvo -hardvér, softvér -kancelárske doplnky -skartovacie stroje -čiarový kód

Činnosť, služby: -školenie -grafické práce -hardvér, softvér -rekvalifikačné kurzy.

Kaderníctvo - strihanie dámske, pánske a detské - farbenie - melírovanie - trvalá ondulácia - fúkanie - umývanie vlasov

Slovenská pošta: -poštové služby.

Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných)