služby: - kurzy a školenia pre firmy - marketing

Bezpečnostná agentúra: - ostraha majetku - budovy, firmy - doprovd a ochrana súkromných osôb. Upratovacie služby: - jednorazové a pravidelné upratovanie nebytových priestorov - upratovanie bytových priestorov - údržba vonkajších plôch. Administratívny, bezpečnostný, informačný a technický servis.

Bezpečnostná agentúra, ochrana osôb a majetku. Komplexné služby a servis v oblasti bezpečnostnej problematiky. Našou špecializáciou je najmä oblasť ostrahy majetku.

služby: -portrétní, svadobné a reportážne fotografie.

Služby: -pravidelné upratovanie kancelárií a komerčných priestorov -douhodobá spolupráca pri zaistení pravidelného upratovania kancelárií, ale prevádzkových hál, ordinácií -pravidelné upratovanie, generálne upratovanie v domácnosti -zaisťujeme pravidelné a jednorazové upratovanie v domácnostiach, napr. po rekonštrukcii alebo ...

Fotograf. Služby: - fotografovanie - fotenie svadby, reklama, reportáž, zvieratá - voľná tvorba - portréty a akty, deti

služby: -Vedenie účtovníctva -spracovanie mzdovej či personálnej agendy -zprostředkování ubytovanie. -účetnictví platcov aj neplatcov DPH MOCI informačných systémov -počítače, programy, Internet -graficky štúdio, návrhy WWW prezentácií -zásobování, predaj, servis a prenájom techniky -VZDELÁVANIE SÚVISIACE, poradenstvo, informačný ...

Prenájom: -kancelárske, obchodné, výrobné a skladové priestory.

Vitajte vo svadobnom štúdiu, v ktorom vám okrem šiat značky Maggie Sottero ponúkame autorské modely na mieru. Pri šití nám záleží nielen chik strihu, ale aj na výbere kvalitných látok a materiálov. Sídlime v ateliéri starobylej zástavby v centre mesta Znojma. Každé z Vás venujeme osobnú starostlivosť a pomáhame hľadať pre Vás tie pravé. Každá ...

Reklamná činnosť, reklamná agentúra, nakladateľstvo: -všetky služby v oblasti reklamy -zajišťujeme prezentáciu firiem od vizitiek, vizitky, cez letáky, plagáty, katalógy, web-prezentácie až po reklamné kampane v médiách -Reklama -tlač na zákazku -vydavatelské služby -tvorba internetovej prezentácie. -graficky a návrhárske ...

Fotograf. Služby: -fotografovanie -svadobné fotografie -fotíme predovšetkým v regióne Južnej Moravy, ale po dohode je možné aj na inom mieste v CZ a samozrejme aj v zahraničí -booky, tabla, deti, reklamné fotografie, plesy, reportáže z akcií a kongresov. Výroba: -fotografia, svadobné albumy -fotoknihy a veľkoformátové fotografie až do ...

Vydavateľstvo VÁŠ INZERT: - štrnástideník - inzertné regionálne noviny - súkromná riadková inzercia zadarmo - distribúcia zadarmo do schránok v okrese Znojmo v počte 28.000 ks výtlačkov.

Úprava pitnej a úžitkovej vody: -dezinfekce vody UV žiarením -změkčování vody -filtrace vody -odstraňování železa a mangánu z vody -úprava vody v bazénoch. -poradenstvo v oblasti úpravy vody.

-papiernický tovar -hospodárske tlačivá -tabelačný papier -etikety -etiketovacie kliešte -grafické papiere -obalový materiál -hygienické potreby -čistiace prostriedky. Výroba: -tlač, polygrafické výrobky -hospodárske tlačivá -vizitky -dátumovky -číslovačky -grafické návrhy -pečiatky samofarbiace.

Projektovanie, návrhy, technické spracovanie interiérov, exteriérov, konštrukcia, vrátane dodávok, subdodávok, historické opravy, repliky -hotelové interiéry -stolárstvo -truhlárstvo.

Predaj rodinných domov Stavby rodinných domov na kľúč Požičovňa lešenia

Firma zisťujúca upratovacie služby. Upratovanie domácností a kancelárií. Čistenie kobercov, pohoviek, kresiel, interiérov áut, umývanie okien. Požičovňa čistiacich strojov. Predaj čistiacich prostriedkov.

Vytvára programy na mieru pre osobný rozvoj. Pomáham predovšetkým mladým ľuďom, jednotlivcom aj skupinám, ktorí chcú zlepšiť svoj život. Osobný koučing.