Služby: -masáže klasické, lávovými kameňmi, thajské, bylinnými mešcami, čokoládové -prístrojová presoterapia.

Služby: -masáže klasické, rekondičné, bankovanie, lymfodrenáže, lávové kamene. Masáže robíme aj u zákazníka doma.

Služby: -masáže do do domu klasické, rexlefné -masáže nôh -konzultácia zdravotného stavu -alternatívna medicína.

SALON NEFERTITI Služby: -Masáže medové, klasické, havajské, relaxačné, športové, lávovými kameňmi. Špeciálna ponuka masáží: indické masáže hlavy, manuálna lymfodrenáž, Dornova metóda, breusova masáž, anticelulitídová s ozónovým zábalom.

Služby: Masáže -vykonávame v príjemnom prostredí salónu alebo aj u vás doma -Ponúkame masáže klasickej, lávovými kameňmi, športovej, jemnej a mobilizačnej techniky, tenisový lakeť, zamrznuté rameno -možnosť nákupu darčekových poukazov -predaj kozmetiky z Aloe Vera.

Dynamický katalóg webových stránok poskytujúci registráciu internetových obchodov a registráciu všeobecných odkazov.

Služby: -kaderníctvo -kadernícky salón pre pánov, dámy aj deti -predlžovanie vlasov.

Činnosť: -webdesign -tvorba www stránok -fotografické služby.

Stavebná a obchodná spoločnosť. Vykonávanie stavieb vr. inžinierskych a súčasne správou a údržbou nehnuteľností

Realizácia výstavných a veľtržných expozícií. Realizácia výstavných expozícií, vývoj a dizajn nových systémov a konštrukcií. Služby: -nové prezentačné a konštrukčné systémy -návrhy, vývoj a dizajn -výroba a montáž systémov -uplatnenie nových konštrukčných technológií -konsultačná a poradenská činnosť.

Expertná, poradenská a projekčná činnosť v oblasti ochrany prírody a krajiny. Spracovanie biologických hodnotení, plánov starostlivosti o OCHÚ, posudkov a štúdií v oblasti životného prostredia a dokumentácií ÚSES, GIS

Zaoberáme sa vybavovaním dotácií z programu Zelená úsporám a ponúkame predaj, inštaláciu a servis tepelných čerpadiel značky Master Therm.

Lymfatické a regeneračné masáže. Kozmetika. Manikúra. Wellness.

Upratovacie práce. Domáce práce všetkého druhu, maľovanie izieb, strihanie stromčekov, práca s pílou.

Preklady nielen z taliančiny, angličtiny a slovenčiny do slovenčiny, ale aj zo slovenčiny, slovenčiny a angličtiny do taliančiny. Prekladanie technických materiálov (manuály, technická dokumentácia, technické normy, certifikácia atď.). Okrem prekladania a tlmočenia riadi menšiu jazykovú agentúru Ever-Est services so sídlom v Taliansku.

Čistenie a monitoring potrubných systémov.

Kaderníctvo - dámske, pánske aj detské strihy - predlžovanie vlasov čí zahustenie metódou RING - zmena imidžu - spoločenské a svadobné účesy

Billboardy Polepy áut - reklemná ceduľa - bannery Veľtržné výstavy - expozícia Strojné vyšívanie - digitálna potlač tričiek Veľkoplošná digitálna tlač Tlač - vizitky - tlačoviny - letáky Grafické práce Logoprinty.

Medzinárodná špedícia: -zberná služba, čiastočné a celovozové zásielky do celého sveta -distribúcia tovaru v rámci SR do druhého dňa -nákladná, kamiónová doprava -letecká a námorná preprava -colné zastupovanie a poradenstvo -intrastat -integrovaná logistika a skladovanie -služby pridanej hodnoty (etiketovanie, komisionovanie, ...

Tvorba www stránok a projektov, webdesign, tvorba e-shopov, SEO, On-line marketing, PPC a programovanie na mieru.