Služby: - extrakčné a parné čistenie kobercov, čalúnenie, podlahových krytín, obkladov, okien - čistenie interiérov vozidiel.

Upratovacie práce: - pravidelné i jednorázové upratovanie - umývanie okien - čistenie kobercov a ďalšie. Prenájom, požičovňa: - stroje na čistenie kobercov a čalúnenia. Detský bazár, bazár. predaj: - obnosené oblečenie, textil.

Konzultant pre kozmetiku a vizážistiku: -poradenstvo: -starostlivosť o pleť -farebná typológia -vizáž: -denné líčenie -večerné líčenie -líčenie pre nevesty.

Colná deklarácia. Zastupovanie v colnom konaní pri dovoze a vývoze tovaru, poradenstvo v oblasti cla, vystavenie dokladov T2L, Karnetu Tir NCTS, spracovanie a el. podanie hlásenia INTRASTAT.

Služby: -fotoslužby - foto preukazové, portrétne, detské, rodinné, svadobné, tabla, fotoreportáže, svadby, rodinné oslavy, firemné oslavy -fotografovanie škôl a škôlok -nahrávanie -distribúcia zvukovo obrazových záznamov, videoreportáže. -veľkoformátové fotky, aj na polátno

Služby: Salón Perla -kaderníctvo -kozmetika -pedikúra -masáže -modeláž nechtov.

Veľkoobchod, maloobchod. Recyklácia náplní, náplne, náplň do tlačiarní, tlačiareň, tlačiarne. Originálna náplň do tlačiarne. Kompatibilné náplne. Predaj, servis: -počítačové zostavy, zostava POWER -notebook, notebooky, -predaj PC komponentov, komponentov -dáta a video projektory -digitálny fotoaparát -CD, DVD médiá -Hardware, ...