O prevádzku obytných objektov typu panelové alebo tehlové domy sa starajú stavebné a bytové družstvá, ktoré majú v popise práce okrem právneho poradenstva aj mnoho ďalších činností, ako sú opravy, medzi ktoré patria aj revízie plynových zariadení.

Stavebné bytové družstvo. Správa bytov, správa domov, správa nehnuteľností.

Stavebné bytové družstvo: - správa bytových domov.

Činnosť: - stavebné bytové družstvo Kancelária Brno: Kounicova 270/11

Ponúka: - financovanie osobných aj úžitkových vozidiel - financovanie ostatnej dopravnej techniky - financovanie strojov a technológií - organizovanie výstav a športové činnosti - reklama, propagácia a prenájom reklamných plôch - realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Dlhodobé prenájmy - nebytové priestory Údržba a opravy - bytový fond a nehnuteľnosti v majetku ZPS Prevádzka - squash Organizovanie - semináre - prednášky

Realitná kancelária, činnosť, reality. - sprostredkovanie predaja a prenájmu rodinných domov, bytov, pozemkov, nebytových a komerčných priestorov - právny servis - spis príslušnej zmluvy výhradne prostredníctvom advokátskej kancelárie, advokátska depozitná úschova peňazí -sprostredkovanie vyhotovenia znaleckých posudkov nehnuteľností - ...

Bytové družstvo, služby: - správa, údržba a prenájom nehnuteľností

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností

Sprostredkovanie: -predaj, kúpa, prenájom: -byty -nehnuteľnosti -nebytové priestory -výstavba nových bytov a domov Služby: -právne poradenstvo -realitná kancelária -stavebné sporenie -hypotéky -poradenské -sprostredkovateľské.