Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Murárstvo Pokrývačstvo, tesárstvo -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

Realitná činnosť - bytové priestory - nebytové priestory Poradenstvo - predaj a prenájom nehnuteľností

Znalecké posudky v oblasti nehnuteľného majetku, hodnoty firiem Predajné plochy pre obchodné reťazce pôsobiace v SR

Naša firma poskytuje klientom komplexné služby súvisiace s vlastníctvom nehnuteľnosti. Služby sú založené na individuálnom a zodpovednom prístupe k zákazníkovi. Snažíme sa prispôsobiť potrebám našich klientov a ponúkať vlastníkom doplnkové služby s pozitívnym efektom na kvalitu bývania alebo užívateľského komfortu.

Prenájom a predaj nehnuteľností, byty, domy, pozemky, kancelárske objekty, chaty, oceňovanie nehnuteľností.

Developerská činnosť. Developerské služby. Bývanie v prírode v obci Líčkov, neďaleko mesta Žatec a okresného mesta Louny. Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj: - stavebné pozemky pre stavbu rodinného domu, inžinierske siete sú rozvedené. Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy.

Prenájom kancelárií a virtuálnych kancelárií v Prahe 5, ponuka údržby nehnuteľností (maliarske, murárske a štukatérske práce, umývanie, opravy a celkové rekonštrukcie fasád a pod.).

Správa budov a nehnuteľností Upratovacie služby Renovácia - tonerových a atramentových kaziet

GIFAB Project s.r.o. Podpora pri zakladaní spoločností Vedenie firiem Správa majetku Právne poradenstvo Sme členmi Asociácie realitných kancelárií Českej republiky.

Developerská firma. Developer industriálneho parku. Realitné služby. Prenájom: - skladové priestory - kancelárske priestory v administratívnej budove.

Zaoberáme sa prevádzkou verejného parkoviska v Prahe 1. Je možné zaparkovať všetky druhy vozidiel od motocyklov a osobných vozidiel cez vozidlá úžitkové, až po autobusy a kamióny. Parkovisko je v prevádzke non-stop, má čiastočné zastrešenie, kamerové zabezpečenie a nočné osvetlenie. Ponúkame aj dlhodobé parkovanie za atraktívne ceny.

Exkluzívna ponuka rodinného ubytovania - Bývanie na dosah. Predaj pozemkov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie ...

Profesionálny realitný a hypotekárny servis. Ponúkame nielen realitný servis pri predaji a prenájme ich nehnuteľností, ale aj služby vlastného hypotekárneho poradcu. Pod jednou strechou tak máte ponuku celého trhu hypoték v SR.