Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Hľadáte vhodnú nehnuteľnosť na kúpu či podnájom? Spoľahlivá realitná kancelária pôsobiaca na trhu viac ako 18 rokov Mikoláš - reality Vám ponúka nehnuteľnosti na predaj či prenájom. V našej ponuke nájdete domy, byty, rekreačné objekty aj pozemky.

Spoločnosť ponúka svoje služby nielen svojmu jedinému akcionárovi, ale aj iným osobám. Hlavnými činnosťami spoločnosti sú správa a údržba nehnuteľností, realitná činnosť (predaj nehnuteľností, zabezpečovanie prevodov družstevných bytov do osobného vlastníctva a pod.), inžinierska činnosť v investičnej výstavbe a výroba a rozvod tepelnej ...

Realitná kancelária: -poradenské služby spojené s kúpou, predajom a prenájmom nehnuteľností - trhové ohodnotenie nehnuteľností - marketingové štúdie.

-Vydavateľské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Hostinská činnosť

AMSA REAL sa zaoberá predajom realít, bytov, domov, pozemkov a priemyselných areálov. Realizujeme dobrovoľné dražby, pripravujeme dražby pre iné dražobné spoločnosti. Máme vlastnú aukčnú sieň. Realizujeme developerské projekty.

Prevádzkovateľ kúpeľných domov.

Sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností. Zaistenie kompletného právneho a finančného servisu.

Komletná administratívno-technická správa nehnuteľností, údržba zelene, upratovanie, havarijný servis

Sprostredkovanie obchodov s nehnuteľnosťami.

Realitná kancelária. Správa nehnuteľností..

Spoločnosť CENTRAL GROUP je už dlhú dobu jednotkou na slovenskom trhu nového bývania. Firma pôsobí na trhu už takmer 17 rokov a za tú dobu úspešne dokončila viac ako 113 rezidenčných lokalít. V ponuke CENTRAL GROUP sú v súčasnej dobe stovky bytov, rodinných domov a parciel v mnohých rôznych lokalitách v Prahe a okolí.

Zaoberáme sa: - výstavba, správa a prenájom administratívnych a multifunkčných centier.

Spoločnosť AH Consultservis Praha s.r.o.sa zaoberá správou nehnuteľností, spracovaním účtovníctva a daní.

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Ekonomické poradenstvo Organizačné poradenstvo Realitná činnosť

Naša spoločnosť je špecialistom na trhu s prenájmami v Prahe a ponúka unikátny systém pre majiteľov nehnuteľností a záujemcov o prenájmy s využitím úplne nových technológií.

Správa nehnuteľností Upratovacie služby Inžinierska činnosť Projekčná činnosť Údržba - vonkajšie plochy

Služby: -správa nehnuteľností -riadenie vzťahov s nájomcami -udržovanie rozpočtu nákladov -rozpočtovanie administrácie budovy a poplatkov za služby -revízia zariadenia -administrácia technickej dokumentácie -menšie údržby a opravy -kontrola dôležitých opráv a údržby -24h servisná služba -bezpečnostné služby -diaľkové video monitorovanie ...