Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Opravy cestných vozidiel: -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Projektovanie pozemkových úprav

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Nákup a predaj

Zaoberáme sa komplexnou správou domov a nehnuteľností, vedením účtovníctva, zabezpečovaním opráv, údržby pre fyzické či právnické osoby. Ponúkame zaistenie chodu bytového aj nebytového priestoru domu, upratovacie práce, údržbu zelene v okolí nehnuteľnosti a odpratávanie snehu. Poradíme s právnou bytovou problematikou.

Spoločnosť pôsobí viac ako 10 rokov na trhu nehnuteľností, zaoberáme sa ako predajom nehnuteľností klientov, tak vlastnou investičnou činnosťou a developerskou výstavbou, riešime komplikované obchody s nehnuteľnosťami vrátane odkupov nehnuteľností a vyplácania exekúcií

Realitná kancelária. Predaj: - rodinné domy - rekreačné objekty - byty - nájomné domy - pozemky. Dlhodobý prenájom: - rodinné domy - byty - kancelárie.

-Realitná činnosť -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy

WORLDFACE je mladá moderná spoločnosť zaoberajúca sa zastupovaním obchodných spoločností, sprostredkovateľskými riešeniami a zbližovaním ponuky s dopytom v odboroch Grafický dizajn, ICT (Informačné a komunikačné technológie) a Reality (nehnuteľnosti, pozemky).

Oceňovanie nehnuteľností. Predaj a prenájom: - bytové a nebytové priestory.

Komplexný upratovací servis. Sprostredkovanie obchodu a služieb. Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stolárstvo.

Služby: - prenájom vlastnej nehnuteľnosti - multifunkčný objekt - komplex budov (bývanie, skladové, výrobné, administratívne, ubytovávacie využitie).

Developerská a realitná činnosť. Kancelária: Podolská č. 50 147 01, Praha 4

Hodinový manžel, služby: - zámočnícke a údržbárske práce - drobné opravy a údržbu bytov, domčekov alebo kancelárií - pokládka plávajúcich podláh, kobercov - murárske a sadrokartonárske práce....a ďalšie

Realitná kancelária: - predaj nehnuteľností - prenájom nehnuteľností.

Dovoz: - flexibilné ekologické stavebné materiály

Realitná kancelária. Kontaktné miesto: Jačmenná 529/29, Praha 2

-Špecializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom -Veľkoobchod

Činnosť: - prenájom nehnuteľností - technická správa nehnuteľností - developerská činnosť.

Realitné služby: - developerská a investičná činnosť v oblasti rezidenčných a komerčných nehnuteľností - nákup a predaj bytových a nebytových priestorov.