Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava, sťahovanie Pravidelné trasy Česká republika - Nemecko - Holandsko Finančné služby Realitná činnosť - predaj a prenájom bytových aj nebytových priestorov Stavebná činnosť - výstavba na kľúč, rekonštrukcia.

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností.

Realitné a maklérske služby. Správa a prenájom vlastného areálu. Nákup, predaj, prenájom nehnuteľností.

Prenájom komerčných, skladovacích a administratívnych priestorov vrátane súvisiacich služieb.

financie, investičné fondy, predaj nehnuteľností, pohostinstvo a catering.

Realitná agentúra (kancelária): -nehnuteľnosti, domy, družstevné byty, pozemky, garáže -obchodné, kancelárske, komerčné a skladové priestory -predaj, kúpa, sprostredkovanie, výkup -právne poradenstvo (kúpne zmluvy, pozostalosti, darovacie zmluvy, nájomné a podnájomné zmluvy, výmenné zmluvy, advokátske úschovy) -finančné poradenstvo s ...

Prenájom kancelárskych priestorov.

Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-ekonomickej povahy Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Sprostredkovanie obchodu a služieb Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Činnosť účtovných poradcov, vedenie ...

Sprostredkovanie obchodu a služieb Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Hostinská činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb Veľkoobchod a maloobchod Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností.

Energetický audit Investičná činnosť v stavebníctve Predaj-pozemky. Prenájom - nebytové priestory. Správa nehnuteľností.

Služby: - správa nehnuteľností - inžinierska činnosť, inžiniering - developerská činnosť.

Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností a pozemkov. - sprostredkovanie predaja a prenájmov nebytových priestorov. všetok právny servis spojený s realitnou transakciou vrátane advokátskej úschovy.

Realitná činnosť - byty - rodinné domy - rekreačné objekty - pozemky Realitná činnosť - komerčné objekty.

Služby realitnej kancelárie, výmeny bytov. Znalecké posudky, právne služby.

Pokládka - koberce, lina. Montáž žalúzie. Údržba a správa - nehnuteľnosti. Nákup, predaj - upratovacia chémia a technika. Upratovacie práce.

Kompletná ponuka realitných služieb v rámci celej SR. Sprostredkujeme predaj Vašej nehnuteľnosti, zaistíme kvalitný právny a finančný servis. Vykupujeme nehnuteľnosti, bezúročne vyplácame dlhy a exekúcie. Predávajúcim poskytujeme finančné zálohy vopred.

Služby v oblasti realít, realitná kancelária.

Prenájom kancelárií, nebytových priestorov.

Realitná činnosť. Vydavateľstvo a vydavateľstvo.