Neviete si rady s kúpou nehnuteľnosti? Odborne pomôcť vám môžu realitní makléri, ktorí dokážu sprostredkovať kúpu domu, bytu, komerčných priestorov (haly, sklady, výrobné priestory, kancelárie) alebo pozemku (stavebné parcely, záhrady, lesy, parky, lúky).

Od roku 1992 sprostredkovávame predaje, kúpy a prenájmy nehnuteľností po celej Českej republike. Našim cieľom je poskytnúť klientom odborný a profesionálny servis. Po celú dobu činnosti spolupracujeme so zavedenou advokátskou kanceláriou. V ponuke prezentujeme len taký počet zákaziek, na ktorých môžeme zodpovedne a exkluzívne pracovať.

Ekonomické poradenstvo Trhové ocenenie nehnuteľností - posudky ekonomika ceny a odhady nehnuteľností - ocenenie nehnuteľností pre úverové riadenie spracovania - vyhláškové odhady nehnuteľností Realitná činnosť - bytové priestory Realitná činnosť - nebytové priestory Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe

Služby: - strednodobé a dlhodobé investície v oblasti predaja a spätných prenájmov nehnuteľností - investície do realít

Služby: - upratovacie - finančné poradenstvo - realitné služby

Realitná kancelária Účtovníctvo. Správa nehnuteľností (domov a bytov).

Radek Záhorka je realitný poradca. Zameriava sa na predaj a prenájom malých a stredných bytov v Prahe. Je tiež autorom elektronickej knihy 10 krokov pri predaji nehnuteľnosti. Kontaktujte Radka Záhorku a spoznajte, či Vám sedí jeho prístup.

Realitná činnosť. Predaj a prenájom bytov, domov a pozemkov v Prahe a okolí. Realitné služby na mieru pre Vás. Férové rokovania a žiadne poplatky.

Realitný maklér - predaj domov, bytov, nehnuteľností.

Realitná a správna kancelária: - správa bytov,nebytových priestorov a domov - zakladanie spoločenstiev vlastníkov bytov domu - vedenie účtovníctva - poistenie nehnuteľností - výpočet nájomného - uzatváranie nájomných zmlúv - rozúčtovanie ročných nákladov domu na jednotlivé byty

Služby: - realitná činnosť, - inžinierska a projekčná činnosť, - správa nehnuteľností, - elektromontážne práce, - zatepľovanie objektov.

Služby: - správa, údržba nehnuteľností

Som realitná maklérka s dlhoročnou praxou v odbore predaja a prenájmu nehnuteľností.

Realitný maklér - predaj a prenájom nehnuteľností.