Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Činnosť: - investície a projekty v oblasti nehnuteľností a činností spojených s ich prípravou, realizáciou a následnou prevádzkou.

Služby: - sprostredkovanie pestúnky, opatrovateľky a gazdinej z Filipín

Predaj stavebných pozemkov Mírovice (Praha - východ).

Realitná kancelária: - predaj, prenájom nehnuteľností.

Realitná činnosť Zateplenie fasád Projektová činnosť Zakladanie stavieb Výstavba a rekonštrukcia - budovy - domy - byty

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností.

-Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Ubytovacie služby -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Veľkoobchod a maloobchod Opravy cestných vozidiel

V projekte Jesenice City ponúkame byty aj komerčné priestory. Projekt sa nachádza v obci Jesenice neďaleko Prahy. Byty sú navrhnuté pre maximálne pohodlie klientov. Komplex disponuje celkom 98 bytmi s veľkosťami od 1 + kk do 4 + kk. Jesenice predaj bytov nové byty, novostavby nízkoenergetické domy Projektu Jesenice City vám zaistíme ...

Realitná činnosť - predaj nehnuteľností.

Realitná kancelária. Prevádzkovateľ - centrum obchodu a služieb Výstaviska ALFA. Správa údržba, prenájom: - nehnuteľností - komerčné, obchodné a kancelárske priestory.

Služby: - správa nehnuteľností - realitná činnosť

Služby: - realitná kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností.

Služby: - realitná činnosť - reklamná činnosť a marketing