Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Poradenstvo v oblasti: - nehnuteľností - oceňovanie - prieskum. Prenájom: - kancelárske priestory - obchodné priestory - priemyselné zóny.

Realitná kancelária so špecializáciou na liberecký kraj a okolie. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - nehnuteľností: - rodinné domy - byty - rekreačné objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavebné parcely. Služby: - vypracovanie - znalecké posudky, trhové odhady ceny, daňová priznanie - vybavenie hypotekárnych úverov, ...

Pražská realitná kancelária. Sprostredkovanie predaja a prenájmu všetkých nehnuteľností v Prahe a jej okolí. Realitná kancelária, reality, nehnuteľnosti, byty.

Realitná kancelária. Inžinierska činnosť v oblasti investičnej výstavby. Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu. Projektová činnosť vo výstavbe.

Prevádzka realitnej kancelárie. Služby: - správa nehnuteľností.

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

Realitná činnosť - bytové priestory - nebytové priestory Poradenstvo - predaj a prenájom nehnuteľností

Developerská činnosť. Developerské služby. Bývanie v prírode v obci Líčkov, neďaleko mesta Žatec a okresného mesta Louny. Realitné služby. Sprostredkovanie - predaj: - stavebné pozemky pre stavbu rodinného domu, inžinierske siete sú rozvedené. Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy.

Developerská firma. Developer industriálneho parku. Realitné služby. Prenájom: - skladové priestory - kancelárske priestory v administratívnej budove.

Exkluzívna ponuka rodinného ubytovania - Bývanie na dosah. Predaj pozemkov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Chov zvierat a ich výcvik (s výnimkou živočíšnej výroby) -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod

-Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie ...

Profesionálny realitný a hypotekárny servis. Ponúkame nielen realitný servis pri predaji a prenájme ich nehnuteľností, ale aj služby vlastného hypotekárneho poradcu. Pod jednou strechou tak máte ponuku celého trhu hypoték v SR.