Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Služby: -realitná kancelária -posúdenie stavu nehnuteľnosti -vypracovanie kúpnych, nájomných zmlúv, vklad do katastra nehnuteľností -prevody vlastníckych práv -správa bytov, nehnuteľností, komerčných objektov.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností, vrátane právneho servisu a zabezpečenie vyprácovania znaleckých posudkov a architektonických návrhov.

-Výroba a predaj osív poľnohospodárskych plodín -Poradenská a konzultačná činnosť v oblasti agrovýroby -Veľkoobchod a maloobchod -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Nákup a predaj poľnohospodárskych komodít

Špecializujeme sa na vyhľadávanie domov, pozemkov a bytov podľa požiadaviek klientov. Novo sa špecializujeme v rámci dizajnérskej činnosti na poradenstvo v oblasti prípravy nehnuteľností pred predajom au dlhodobo predávaných nehnuteľností vyhodnocujeme príčiny a spracovávame návrhy riešení. Pri predaji nehnuteľností preferujeme aktívny a ...

Realitná kancelária, správa nehnuteľností. Predaj a prenájom nehnuteľností, znalecké posudky, energetické preukazy budov, financovanie, správa a údržba nehnuteľností, služby architekta.

Vykonávanie stavieb ich zmien a dokončenie. Realitná kancelária.

Inžinierska činnosť: - predprojektová príprava - projektové práce - zabezpečovanie správnych rozhodnutí - riadenie stavieb a technický dozor investora - realizácia stavieb - technické poradenstvo. Realitná činnosť: - sprostredkovanie predaja nehnuteľností - bezplatný právny servis. Zaistenie financovania.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie: - predaj a kúpa všetkých typov nehnuteľností - predaj, kúpa a výmen bytov - prenájmu bytov a nebytových priestorov - prevodu členských práv a povinností.

-Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce.

Realitná kancelária. Záložáreň. Výkup zlata.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Realitná činnosť: - byty - domy - komečné priestory - služby realitného makléra

Realitná kancelária ORKA pôsobí bez prestávky na olomouckom realitnom trhu už od roku 1997. Pozná veľmi dobre miestne realitné pomery a vďaka mnohoročným skúsenostiam sa jej realitní makléri dokážu perfektne zorientovať v akejkoľvek problematike týkajúcej sa bývania, vrátane právnej a finančnej problematiky. Pracovníci dokážu rýchlo reagovať aj na ...

Realitná kancelária ORKA pôsobí bez prestávky na olomouckom realitnom trhu už od roku 1997. Pozná veľmi dobre miestne realitné pomery a vďaka mnohoročným skúsenostiam sa jej realitní makléri dokážu perfektne zorientovať v akejkoľvek problematike týkajúcej sa bývania, vrátane právnej a finančnej problematiky. Pracovníci dokážu rýchlo reagovať aj na ...

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie.

Realitná činnosť: - nákup a predaj nehnuteľností. Dojednanie povinného ručenia, hypotéky. Spracovanie energetických štítkov.

Projekcia, výroba, montáž, servis: - domové čistiarne. Kovovýroba. Projekcia a realizácia: - stavby na kľúč. Autorizovaný predajca, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazár. Doprava. Realitná kancelária. Kamenolom Dolná Libina.

Realitná kancelária: - kúpa, prenájom, predaj nehnuteľností.