Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná kancelária - predaj, kúpa, prenájom a výmena bytov všetkých foriem vlastníctva - predaj a prevody nehnuteľností - rodinných domov, činžiakov, pozemkov, stavebných parciel a ďalších pozemkov - podaj a prevody spoluvlastníckych podielu na nehnuteľnostiach.

RE / MAX Profil, realitná kancelária - predaj nehnuteľností.

-Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Velkoobchod a maloobchod -Provozování vodovodov a kanalizácií a úprava a dodávka vody -Ubytovací služby -Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Zprostředkování obchodu a služieb -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Povrchová úpravy a ...

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

služby - developerská činnosť - realitná činnosť - stavebná činnosť.

Realitná kancelária RK CESTA s.r.o. ponúka komplexný realitný servis pri kúpe, predaji a prenájme nehnuteľností. Špecializujeme sa na predaj hradov, zámkov a vodných elektrární. Naša kancelária sídli v Písku, pôsobíme v rámci Juhočeského kraja. Realitná kancelária, predaj, prenájom: - nehnuteľnosti - domy, byty, vily - hrady - zámky - ...

služby: - realitná kancelária - oceňovanie nehnuteľnosť

Aldo Reality - realitná kancelária - predaj a prenájom nemovitstí. sídlo - adresa: Rudolfovská tř. 1986/21, 370 01, České Budějovice.

CB Kľúč, realitná kancelária - predaj nehnuteľností - finančné poradenstvo.

Realitná kancelária: -odhady nehnuteľností -znalecké posudky -zaistenie sprostredkovateľských služieb v oblasti nákupu a predaja realít.

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Poskytovanie technických služieb -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších ...

Realitná kancelária. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - rodinné domy - byty - pozemky - rekreačné objekty - chaty, chalupy - komerčné nehnuteľnosti. Znalecké posudky, odhady nehnuteľností a zápis do katastra nehnuteľností.

Realitná činnosť - predaj bytov, domov, komerčných priestorov a pozemkov.

Realitná činnosť - predaj rodinných domov, bytov a komerčných priestorov - prenájom nehnuteľností.

Realitné služby pre firmu STAVITEĽSTVO KAREL VÁCHA A SYN. Sprostredkovanie - predaj nehnuteľností: - novostavby - rodinné domy - byty. Správa a údržba nehnuteľností: - vlastný nájomný dom.

Spoločnosť Telura a.s. sa zaoberá poskytovaním realitnej činnosti, správy a údržby nehnuteľností. Spoločnosť vlastní administratívny dom Riegrova 51, kde prenajíma nebytové priestory, zaisťuje správu a údržbu.