Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná činnosť - predaj nehnuteľností.

Realitná kancelária. Prevádzkovateľ - centrum obchodu a služieb Výstaviska ALFA. Správa údržba, prenájom: - nehnuteľností - komerčné, obchodné a kancelárske priestory.

Praha predaj nehnuteľností, predaj domy, byty, pozemky Royal, Pražská realitná kancelária. Člen Asociácie realitných kancelárií Českej Republiky - ARK*. Už 18 rokov prinášame riešenie pre Vaše nehnuteľnosti.

DELTA REAL - realitná kancelária, s.r.o. je rodinnou firmou s dvadsaťpäťročnou tradíciou a skúsenosťami v realitnej činnosti. Sprostredkovanie predaja nehnuteľností vrátane vkladu do katastra nehnuteľností, pomoci pri získaní úverov, geometrickom zameraní a ďalších sprievodných služieb až po odovzdaní objektov a vyplatení kúpnej ceny, ...

Služby: - realitná činnosť - finančné poradenstvo

Realitná činnosť - realitná kancelária.

Realitná kancelária. Služby: -realitná kancelária -predaj bytov, domov, nehnuteľností -prenájom bytov, domov, nehnuteľností.

Služby: -prenájom nebytových priestorov.

Predaj, prenájom: -Realitná kancelária -nehnuteľnosti.

Predaj, prenájom: -Realitná kancelária -nehnuteľnosti.

Ponúkame reality: -byty, domy, pozemky, chaty a chalupy a ďalšie nehnuteľnosti. Sprostredkujeme: -predaj, kúpu aj prenájom. Zaistíme: -kompletný realitný, právny a bezplatný finančný servis. Našu pobočku nájdete aj vo Veselí nad Moravou

Ponúkame reality: -byty, domy, pozemky, chaty a chalupy a ďalšie nehnuteľnosti. Sprostredkujeme: -predaj, kúpu aj prenájom. Zaistíme: -kompletný realitný, právny a bezplatný finančný servis.

Stavebná firma, stavby: -predaj bytov, byty, bývanie -pasívne domy -protipovodňové domy -drevostavby -termovízia -stavebný dozor -projekty -úsporné bývanie -odborné semináre. Stavby nízkoenergetických bytov - projekty drevostavieb - stav. činnosť, dozor - zelená úsporám - energetické poradenstvo.

Realitná kancelária. Služby: -nákup a predaj nehnuteľností -prenájom bytov -dopyt po nehnuteľnostiach pre svojich klientov.

Služby: -realitná kancelária -predaj domov, bytov, iných nehnuteľností -prenájom domov, bytov, garáží, -poradenstvo.

-Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Podnikanie v oblasti nakladania s nebezpečnými odpadmi

Realitná kancelária: -sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpa všetkých typov nehnuteľností.

Služby: - správa nehnuteľností - realitná činnosť

Služby: - realitná kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností.