Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Realitná kancelária. Kompletná ponuka nových bytových projektov, luxusných nehnuteľností, starší domov a bytov, vrátane prenájmov, poradenstvo a hypotekárneho servisu. Spolupráca s investormi v oblasti business developmentu ..

Naša nová značka sa zameriava na nadštandardné, najmä rezidenčné nehnuteľnosti na predaj i na prenájom v prestížnych lokalitách Bratislavy a okolia.

Správa nehnuteľností: - správa domov, bytov a nebytových priestorov pre obce, právnické osoby i súkromných vlastníkov.

právne poradenstvo realitná činnosť realitná činnosť Spracovanie zmlúv (reality) Správa a údržba nehnuteľností

Predaj a prenájom: -domy v dedinke pre seniorov.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností.

Naša firma sa zaoberá realitami. Ponúkame realitné služby. Naša kancelária Realitných služieb sa vždy snaží svojim klientom poskytnúť odborné a kvalifikované služby spojené s predajom alebo prenájmom nehnuteľnosti. Ďalej tiež zaistíme realitné, právne a finančné servis so zameraním na byty, domy, nebytové a komerčné priestory, rekreačné ...

služby: - ekonomické - administratívna - správa nehnuteľností pre vlastníkov bytov, pre nájomníkov, pre spoločenstvo vlastníkovi, pre družstvo. Realitná kancelária.

Inzercia nehnuteľností. Predaj a prenájom bytov, domov, pozemkov, chát a chalúp z celej SR.

Realitné služby. Pokladanie kameňov.

Kompletný servis služieb a poradenstva v oblasti realít. Predaj bytov a domov v Prahe a okolí. Ako obchodník pracujem cez 15 rokov, v realitách pôsobím od začiatku roka 2010. Popri bežnej maklérskej činnosti poskytujem nezávislé konzultácie pri predaji / kúpe nehnuteľnosti, píšem blog s realitnou tematikou, som spoluzakladateľkou realitné ...

Výroba plastových a hliníkových okien: -okna, dvere, steny, zimné záhrady, obklady - hliníkové výrobky -truhlářské práce -realitní činnosť -Ubytovanie.

Predávajte a pronajímejte si nehnuteľnosti podľa seba, využite zadarmo inzertné priestor. Ak nezoženiete záujemcov po vlastnej osi, odporučíme Vám realitné profíkov, ktorí Vám pomôžu