Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

Služby: - realitná kancelária - znalecké posudky - odhady

Realitná kancelária. Zaoberáme sa: - predajom a prenájmom realít - výkupom nehnuteľností - sťahovaním - finančným poradenstvom - právnym servisom.

Realitná kancelária. Zaoberáme sa: - predajom a prenájmom realít - výkupom nehnuteľností - sťahovaním - finančným poradenstvom - právnym servisom.

Realitná činnosť: - komplexná správa a údržba bytového fondu - správa SVJ a BD - správa ostatných nehnuteľností - prevádzka tepla - prevádzka domových kotolní - vedenie účtovníctva Predaj, prenájom: - nehnuteľnosti - bytov (byty) - domov (domy) - nebytové priestory - kancelárie - garáže.

Realitná kancelária. Správa a údržba nehnuteľností (SVJ, BD, OC) Prevádzka tepla

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, predaj, prenájom: -nehnuteľnosti: -byty, rodinné domy, pozemky, garáže -kancelárske a komerčné priestory.

Kúpa, prenájom a predaj nehnuteľností.

Realitná činnosť, Dražobná činnosť, Ocenenie nehnuteľných vecí Kancelária: Kopřivnice, Štefánikova 1163

Služby: -architektonické, stavebné, ekologické poradenstvo -realitná činnosť -projektové práce -realizácia stavieb

Sme spoľahlivou realitnou kanceláriou, ktorá si zakladá na využití moderných marketingových metód pri predaji aj prenájme nehnuteľností. Vďaka špičkovému marketingovému tímu sme schopní nehnuteľnosti predávať a prenajímať za maximálnu možnú cenu.

Služby: -realitná kancelária -správa nehnuteľností

Spoločnosť Naxos Ostrava a.s. v Ostrave sa špecializuje na predaj a prenájom nehnuteľností, či už ide o priemyselné areály, činžovné domy či administratívne budovy. Na trhu realít pôsobíme už od roku 1994 a sme jednou z najväčších realitných spoločností v Českej republike. Medzi naše služby patrí: - vyhľadávanie investičných príležitostí, kedy ...

Realitná činnosť, kancelária, reality, sprostredkovanie, predaj, ponuka nehnuteľnosti, nehnuteľností. (Rodinný dom, RD, domy, byty, stavebné pozemky, pozemok, komerčné priestory, nebytové priestory, garáže, pivnice ..) Dopyt klientov po kúpe, kúpy alebo prenájmu, prenájom nehnuteľnosti. Finančná služba. Komplexné finančné služby v oblasti ...

Stavebná firma, realitná činnosť, správa SVJ a súkromných objektov.

Realitná kancelária poskytuje nadštandardnú a komplexnú realitnú servisu klientom. Komfortne a s úsporou Vášho času Vás prevedieme celým procesom predaja/kúpa či prenájmu nehnuteľnosti. Špecializujeme sa na sprostredkovanie predaja či kúpy nehnuteľností, prevod členských práv a povinností spojených s členstvom v bytovom družstve, a prenájmov ...