Chcete predávať či nakupovať nehnuteľnosť? Realitné kancelárie vám umožnia predaj bytov a domov, prenájmy, predaj komerčných objektov - kancelárskych priestorov, obchodných objektov, skladov a garáží a predaj pozemkov (stavebných parciel, záhrad a polí).

KRP realitné služby s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária zameriavajúca sa na bytové, nebytové priestory a pozemky.

Good REAL, s.r.o. je realitná kancelária zameriavajúca sa na predaj, nákup a prenájom nehnuteľností a na financovanie.

IP Solution for your living s.r.o. sa zameriava na služby týkajúce sa financovania bývania, na majetkové a úrazové poistenie a realitné služby.

Veľkoobchod, maloobchod. Murovací materiál pre hrubú stavbu: -pálené tehly -betónové tvárnice -stropy -preklady -komínové systémy Maltové a omietkové materiály: -cement -vápno -suché maltové a omietkové zmesi -zatepľovacie a sanačné omietky -potery a mazaniny omietkové armovacie tkaniny Strechy a fasády: -pálené strešné ...

Realitná kancelária - nákup, predaj, prenájom nehnuteľností.

Pozemné a inžinierske staviteľstvo, stavby. Stavebné projekcie, projektovanie stavieb. Projekčné služby: - vypracovanie návrhu - štúdia, realizačný projekt. Projektová dokumentácia: - územné, stavebné konanie - skutočné prevedenie stavby - prevedenie stavby. Pasportizácia, zameranie existujúcich objektov. Hrubé prepočty stavby, ...

Realitná spoločnosť - predaj a prenájom nehnuteľností.

Finpos realitná kancelária s.r.o. sa zameriava na predaj, prenájom a nákup nehnuteľností.

MTK Property s.r.o. je spoločnosťou, ktorá sa pohybuje v realitách. Predáva: - rodinné domy - pozemky - komerčné nehnuteľnosti - rezidentné byty Prenajíma apartmány a bytové jednotky.

Hemodialýza, nefrologická ambulancia - ordinácia: Otakara Kubína 179, 680 01 Boskovice.

VITOM a.s. je realitná kancelária zameriavajúca sa na nájmy a prenájmy bytov a investičnú činnosť týkajúcu sa dlhopisov.

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici