O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Správa, prenájom a údržba vlastných nehnuteľností.

Správa a údržba bytového fondu, nebytových priestorov.

Developerská spoločnosť so zameraním na predaj a prenájom pozemkov.

Realitná kancelária. Nehnuteľnosti: -nákup -predaj -prenájom.

Činnosť: - prenájom výrobných priestorov

Služby: -prenájom nehnuteľností -projektová činnosť Stavba, výstavba: -bytové domy -priemyselné stavby -obchodné a administratívne objekty -inžinierske stavby

Ubytovanie, služby: - hotel - reštaurácia - kaviareň Služby: - prenájom kancelárie a obchody tel.: 381 201 811, 723 512 022

Prenájom - kryté haly - plochy - kancelárie

Správa nehnuteľností skupiny ZVVZ GROUP. Prenájom: -priestory v areáli ZVVZ GROUP.

Realitná kancelária: -predaj, prenájom nehnuteľností

Predaj rodinných domov, developerská činnosť.

Služby - realitná kancelária Predaj, prenájom - byty - chaty a chalupy - rodinné domy a vily - pozemky

Realitná kancelária. Predaj, prenájom: -nehnuteľností.

Realitné služby: -prenájom bytov a domov -podnájom časti rodinných domov -správa nehnuteľností -kompletný servis -výmena bytov -mestských, družstevných -prevod družstevných bytov -predaj a kúpa bytov v osobnom vlastníctvo -zabezpečovanie znaleckých posudkov.

Realitná kancelária: - nákup, predaj, nehnuteľností - rodinné, obytné domy - poľnohospodárske usadlosti - chaty, chalupy - polia, lesy, pozemky - znalecké posudky.

Priemyselný a logistický areál Jitex. Prenájom plôch v priemyselnom a logistickom areáli JITEX Piesok: - výrobné a logistické priestory v rozsahu stoviek až tisícov m2 vhodné pre rôzne druhy podnikania. - kancelárie, kancelárske priestory v rozsahu 2000 m2. Ubytovňa. Ubytovacie kapacity 200 lôžok.