O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Centrum profesionálnych služieb Ponuka nebytových priestorov Bazár Spálená krčma.

Realitná kancelária Real-Net poskytuje komplexné služby na trhu s nehnuteľnosťami. Obstaráme za Vás všetko potrebné na úspešný predaj, prenájom aj nákup nehnuteľnosti. Výkupy, financovanie, odhady, priznanie.

Prenájom spoločenskej sály a reštaurácie Sklársky dvor Huť pri Jablonci nad Nisou

Vedenie účtovnej agendy, nákup a predaj, propagačná a reklamná činnosť, prenájom (učebne, PC), technicko-administratívne práce, sprostredkovanie obchodu a služieb.

Relax Resort Desná Výstavba, predaj, prenájom horských apartmánov v Jeseníku: - pre rekreáciu aj trvalé bývanie - turisticky atraktívna lokalita - energeticky úsporné domy - moderný interiér - areál so správcom - lyžovanie, cykloturistika - kúpele, turistika.

Služby: -prenájom nehnuteľností, SKLADY

UBYTOVANIE V SÚKROMÍ **** - designové ubytovanie v centre Pardubíc. Online rezervácia na našom webe SKLEP MANDRAGORA - je úplne netradičný dizajnový priestor v suteréne ideálny pre Vaše súkromné oslavy, svadby, školenia, firemné večierky, ochutnávky vín ... atď. Pivnica má základné tri časti. Prvá je väčšia vstupná chodba ideálna práve na ...

Sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností. Zaistenie kompletného právneho a finančného servisu.

Prenájom: - haly - sklady - garáže - skladovacie priestory - kancelárie.

Prenájom miestností pre firemné a súkromné akcie. Školenia, prezentácie, pracovné stretnutia, porady, tlačovky, dražby atď.

Kompletné konzultačné služby v súvislosti s predajom, kúpou, prenájmom či nájmom nehnuteľností Rýchla a bezplatná prezentácia nehnuteľností na platených realitných serveroch v SR av zahraničí Konzultácie pri stanovení ceny predaja a prenájmu. Posúdenie cien nehnuteľností vrátane znaleckého posudku a odhadu Poradenstvo pri uzatváraní všetkých ...

Obchodné, kancelárske priestory na prenájom.

Centrum Viktória: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, štúdio Bootcamp) -atraktívne športoviská (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -reštaurácia -bussiness centrum.

Prenájom nebytových priestorov.

Stavebná spoločnosť. Práca: -všetky stavebné -maliarske a natieračské -renovácia kúpeľní (murované, ABITIBI) -zatepľovanie budov -interiérové úpravy, obklady -výkopové práce -pokládka dlažby. Prenájom: -predajňa -kancelárie -výrobné priestory -predaj stavebnín -dodávka stavebnej práce na kľúč -autodoprava. ...

Predaj, dodávka: -strešné krytiny -stavebný materiál. Oprava, rekonštrukcia, výstavba: -rodinné domy -priemyselné objekty -zateplenie fasád. Prenájom: -skladové priestory. Práca: -klampiarske -zemné.

Výstavba: -obchodné a zábavné centrum ZLATÉ JABLKO. Vykonávanie stavieb priemyselným spôsobom. Služby: -projektová činnosť vo výstavbe -inžinierska činnosť vo výstavbe -sprostredkovateľská činnosť v oblasti výstavby -obstarávateľská činnosť v oblasti výstavby. Prenájom nebytových a bytových priestorov.

Prenájom: - nebytové priestory - kancelárie.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, nákup, predaj, prenájom: - nehnuteľností - rodinné domy, byty - stavebné pozemky, parcely.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie, nákup, predaj, prenájom: - nehnuteľnosti - rodinné domy, byty - stavebné pozemky, parcely.

Zaoberáme sa: - výstavba, správa a prenájom administratívnych a multifunkčných centier.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Fotografické služby -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prevádzkovanie cestovnej agentúry a sprievodcovská činnosť v oblasti cestovného ruchu -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, ...

Prenájom: -obchodné, kancelárske a skladové priestory v areáli obchodného centra DOTEC, a.s. -úprava ponúkaných priestorov je po dohode možná podľa zákazníkových dispozícií.