O prenájom bytových priestorov v rodinných domoch, bytoch v panelových, tehlových čiradových domoch a tiež nebytových priestorov v podobe predajní, skladovacích, komerčných alebo výrobných priestorov sa starajú realitné kancelárie, ale aj súkromné osoby.

Realitná kancelária a realitné služby: Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - rodinné domy - byty - rekreačné objekty - chaty, chalupy - skladové priestory, kancelárske priestory - záhrady, pozemky.

Sťahovanie Finančné poradenstvo Sprostredkovanie - hypotéky - úvery Znalecké posudky - pre nehnuteľnosti Realitná činnosť - bytové priestory Predaj - nebytové priestory - pozemky - rodinné domy - kancelárske priestory - garáže - priemyselné areály Poradenstvo v oblasti ...

Prenájom priestorov v Zlíne. Komerčné, výrobné, športové priestory, sklady, obchody a kancelárie Zlín.

autodoprava: -nákladní kamiónová doprava -specializace ČR -Rakúsko a späť -přepravní kapacita maximálne 24t -vozový park-návesy 13, 6m, low deck, ADR, plachtové súpravy, návesy, sklopka prevádzkareň: -Dobšická 6, Znojmo.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Predaj, výkup: -starožitnosti -obraz, nábytok, sklo, hodiny, porcelán, keramika, svietidlá, plastiky, šperky, hračky, Militáriá, kovy -všetky staré veci za hotové aj do komisie, vrátane pozostalosti -Bezplatné a na počkanie určíme pravosť zlatých a strieborných šperkov a briliantov -zprostředkujeme predaj nábytku, obrazov, sôch a iných ...

Firma pôsobí v oblasti realít a stavebníctva. Zameriavame sa na prenájom priestorov na podnikanie a pre verejnú správu aj na bývanie. Kompletný servis pri realizácii stavieb vrátane zaistenia povolenia a ohlásenia.

Kozmetický salón: -modeláž nechtov -manikúra -parafínové zábaly -permanentný make-up -solárium -predaj kozmetiky Mary Kay

Spoločnosť Industrial Park s.r.o. zaisťuje spracovanie a výrobu dekoračných predmetov, darčekového a spotrebného tovaru. Spoločnosť tiež pracuje v oblastiach pohľadníc a papiernictva. Medzi služby spoločnosti sa radí aj prenájom výrobných a skladových priestorov.