Cesty, diaľnice, železnice, mosty, priemyselné stavby, rodinné domy, komerčné budovy alebo rekonštrukcie existujúcich budov spadajú pod projekčnú činnosť stavebných inžinierov. Projektové riadenie zahŕňa aj audit či znalecké posudky rozsiahlych projektov.

Spoločnosť KIP Brno, spol. s r.o. vznikla v roku 1992, je rýdzo českou spoločnosťou, ktorá má a buduje svoje podnikateľské aktivity nielen v sídle spoločnosti a jej širšom okolí, ale aj v ďalších regiónoch Českej republiky a zahraničia. Spoločnosť KIP Brno je dodávateľom systémového riešenia tvorby projektov káblových systémov v rozsiahlych ...

Činnosť: - verejné obstarávanie - inžinierska činnosť v investičnej výstavbe - poskytovaním služieb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci - organizovanie odborných kurzov, školení a iných vzdelávacích akcií vrátane lektorskej činnosti - stavebný a technický dozor.

Projekčná činnosť inžinierska činnosť TDI

Profesionálne služby v oblasti stavebnej ekonomiky. Ponúkame služby investorom, stavebným firmám, projektantom, architektom aj súdnym znalcom. -stavebními kalkuláciami -analýzy ponúk v rámci výberových konaní -cenová kontrola výstavby -oceňování škôd, prepočet investičných nákladov projektu.

Logian s.r.o. sa zameriava na poskytovanie logistických služieb, navrhovanie vybavenia skladov, projektové riadenie projektov, modernizáciu logistických procesov a na školenie zamestnancov.

Služby: - vybavovanie povolení pre stavbu - projektová dokumentácia - správa nehnuteľností - koordinátor bezpečnosti práce na stavenisku.

Projekčné spoločnosť KV projektstav, spol. s r.o. sa zameriava na komplexné spracovanie projektovej dokumentácie od počiatočnej štúdie, až po konečné zabezpečenie projektu pre všetky druhy občianskej, bytovej i priemyselnej výstavby. Sídlime v Třebíči na ulici na kopci. Vykonávame tieto služby: - stavebná projekcia - projektovanie stavieb, ...

Činnosť: - potrubné systémy a rozvody - inštalatérske práce a rozvody - elektroinštalačné služby - slaboprúdové a dátové inštalácie a rozvody - technológie a rozvody stlačeného vzduchu - technológie a rozvody vzduchotechniky - odsávanie výfukových splodín - filtrácia a filtračné jednotky - predaj a inštalácia ...

Firma Corinth je český start-up zaoberajúci sa vývojom vzdelávacích aplikácií. Na vytváranie inovatívnych výukových pomôcok s interaktívnym vzdelávacím obsahom využíva vizualizáciu 3D objektov a iných moderných technológií ako napr. augmentované reality.

Konštrukcia a konštrukčná kancelária. Vývojové a projekčné práce v oblasti automobilovej a strojnej produkcie, Využitie CAD softvér: ICEM a CATIA.

Služby: -riadenie stavieb. Práca: -tryskanie vodorovných plôch. -brokovanie. -frézovanie -brúsenie

Poradenstvo: - stavebníctvo - úspory energií.

Konštrukčná činnosť - konštrukcia strojov a častí výrobných liniek - spracovanie výkresovej dokumentácie daného výrobku - analýzy výrobkov podľa skutočných stavov - tvorba 3D dát.

PETISA, s.r.o. sa zameriava na inžinierske práce v stavebníctve, vybavuje stavebné povolenie, financovanie, vykonáva tiež rozpočet, projektovanie, realizáciu a kolaudáciu.

Činnosť: - technické výpočty, simulácia a meranie.

Projekty elektro: -silnoprúd -vnútorné, priemyselné, domové, vonkajšie rozvody -výpočet umelého a denného osvetlenia -slaboprúd -vykurovanie -hromozvody. Meranie a regulácia. Projekty a dodávka technológií kuchýň. Projekty rekonštrukcií kuchýň. Veľkoobchodný, maloobchodný predaj: -elektromateriál firiem LEGRAND, ...

služby: - projektovanie - všetky objekty - rekonštrukcia domov - bytové jadrá, podnikateľské a súkromné priestory - nové stavby - liatie základných dosiek, hrubej stavby - zateplenie fasád - odizolovanie domov, nátery striech, rekonštrukcia komínov - vonkajšie práce - terasy, príjazdové cesty, chodníky

Statikou betónových, oceľových a drevených konštrukcií. Návrhy oporných stien a posúdenie stability. Spracovávanie statických výpočtov, podrobné výkresové dokumentácie, armovacích výkresov a konštrukčných detailov. vykonávame stavebné prieskumy.

služby - výrobnej dokumentácie pre pre výrobu a montáž oceľových konštrukcií, mostov, hál - 3D modelovanie - zabezpečenie výroby.

Inžinierska činnosť: - zabezpečenie územného rozhodnutia, stavebného povolenia - zabezpečenie vodoprávne konanie, povolenie nakladanie s vodami, povolenie k vodným dielam.

Služby v oblasti architektúry a projektového inžinierstva, návrh, spracovanie: -projektová dokumentácia -územnoplánovacia dokumentácia -urbanistické, architektonické štúdie -stavebné a profesijné projekcie. Dokumentácia pre: -územné riadenie -stavebné konanie -zadanie stavby (výber dodávateľa) -prevedenie stavby. Expozícia, ...

Priemyselná automatizácia. Robotické aplikácie. Projekčná činnosť v oblasti: -TZB, bleskozvodov, elektroinštalácie, osvetlenie, inteligentných budov. Projekcia elektropneumatických systémov, MaR, automatizácia.

Zaistenie aplikovaného procesného a projektového riadenia. Vedenie projektov v oblasti architektúry aj implementácie informačných systémov.

Konštrukčná a vývojová kancelária - Inovácie, dizajn, konštrukcia, vývoj výrobkov a komponentov - Konštruovanie nástrojov, foriem, prípravkov, prístrojov, jednoúčelových strojov, mechanických modulov - Výpočty a služby v strojárstve, dodávateľský servis