Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Preklady z jazykov: - arménčina - holandčina - japončina - nemčina - ruština - ukrajinčina - bieloruština. Preložím manuály, zmluvy, webové stránky, letáky, reklamy, listy a korešpondenciu firiem. Vykonávam korektúry ruských textov.

Jazykové kurzy - výučba talianskeho jazyka - preklady.

-Zastavárenská činnosť a maloobchod s použitým tovarom -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Projektovanie pozemkových úprav -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a ...

Zaisťujeme zahraničné kongresy a sympózia, realizujeme semináre na území SR aj v strednej Európe. Vieme zaistiť podľa individuálnych požiadaviek akúkoľvek akciu na mieru.

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, ...

Služby: -preklady -tlmočenie -výučba jazykov

Farmaceutická spoločnosť - klinické monitorovanie - vedecko-lekárske prekladateľské služby - farmakovigilancia.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov

Preklady a tlmočenie - konzekutívne, simultánne tlmočenie - tlmočenie po telefóne a sprievod po cele SR - preklady dokumentov a textov.

Činnosť: - tvorba obsahu pre sociálne siete, blogy aj tradičné médiá

Preklady a tlmočenie všetkých jazykov a odborov. Expresné preklady. Grafické spracovanie.

Volám sa Libor Nenútil a som tlmočník a prekladateľ s jazykovou kombináciou čeština, francúzština, angličtina. Svoje jazykové zručnosti spájam s dvojročnou skúsenosťou v marketingu. Pomáham firmám, organizáciám i jednotlivcom nájsť spoločnú reč so zahraničnými partnermi. Moji klienti oceňujú kvalitu a osobný prístup. Preto sa na mňa obracajú.

Korektúry českých textov, jazykové korektúry, štylistické úpravy, formálne úpravy dokumentov. Kontrola úplnosti prekladov z angličtiny, francúzštiny a ruštiny. Obľúbené témy a odbory: filozofia, psychológia, literatúra a poézia, film a divadlo, výtvarné umenie, reklama, ochrana životného prostredia, ekonomika i politika.

Preklady - zo slovenčiny do slovenčiny - zo slovenčiny do slovenčiny.

Súkromná výučba angličtiny v Prahe a okolí, tlmočenie angličtiny, poradenstvo s väzbou na angličtinu.

Prekladateľská kancelária Context: - súdne tlmočenie - jazykové korektúry.