Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Služby: - preklady - tlmočenie - jazyky ruština, čínština, angličtina Sprievodcovské služby.

Tlmočenie a preklady, jazykové kurzy. Jazyky: - holandčina, flámčina, oficiálna holandčina. E-shop-knihy, učebnice.

Prekladateľská činnosť - preklady technickej, ekonomickej a právnej povahy v anglickej a českej verzii

Služby: - prekladateľské, preklady z/do: - holandčiny, holandčiny, flámčiny, nemčiny.

Služby: - jazykové korektúry, korektúry textov.

Služby - doučovanie, výučba taliančiny - kurzy, preklady, tlmočenie, sprievodca.

Služby - písanie textov - korektúra textov - preklady cudzích jazykov - grafika - webdesign - programovanie, správa webov.

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Spracovanie dát - prevedenie dát do tabuliek a databáz Preklady a tlmočenie z a do anglického jazyka odborné texty, návody, softvér, zmluvy, doklady bez súdneho overenia, prepisy textov Preklady a tlmočenie z a do nemeckého jazyka (odborné texty, návody, softvér, zmluvy, doklady bez súdneho overenia, prepisy textov)

Služby: - vedenie účtovníctva - vedenie daňová evidencia - preklady z anglického jazyka.

Služby: - preklady z angličtiny a srbčiny - korektúry slovenčiny

Jazykové služby: - preklad, preklady do viac ako 90 jazykov - tlmočenie - preklad webových stránok - lokalizácia softvér - DTP spracovanie

Služby: - poradenstvo v oblasti zdravotníctva

Vydavateľstvo Pardis - vydávanie kníh v perzštine. Jazykové kurzy, preklady a tlmočenie.

Jazykové kurzy - anglické letné tábory pre deti - kurzy anglického jazyka v Prahe aj v zahraničí - preklady a tlmočenie.

Technické preklady - preklady návodov, technických dokumentácií.

Preklady, tlmočenie. Jazyková škola. Jazykové kurzy. Týždenné intenzívne jazykové kurzy. Jazykové kurzy pre deti. Intenzívne jazykové kurzy. Metóda zrýchleného učenia. Metóda viacúrovňového vnímania: - využíva jednotlivé prvky progresívnych metód učenia, ako je Silvova metóda, superlearning, brainmost a sugestopédia.

Preklady a tlmočenie - preklady do svetových jazykov - súdne preklady a tlmočenie.

Služby: - jazykové kurzy - preklady a tlmočenie

Jazyková škola SPEVÁČIK ponúka skupinové a individuálne jazykové kurzy, pomaturitné štúdium angličtiny a japončiny, prípravu na medzinárodne uznávané skúšky a štúdium v zahraničí. Dôležitými prednosťami sú on-line testy, malé skupinky študentov a možnosť voľby českých lektorov alebo rodených hovorcov. Pri výučbe využívame pokročilé metódy a ...