Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Preklady a tlmočenie zo slovenčiny, nemčiny a angličtiny.

Prekladateľské, tlmočnícke služby: -francúzsky jazyk, francúzština. -rumunský jazyk, rumunčina.

Angličtina Francúzština Slovenčina - tlmočenie

Profesionálna prekladateľka hebrejčiny. Ponúkam profesionálne preklady zo slovenčiny do hebrejčiny, aj preklady z hebrejčiny do slovenčiny. Možné aj so súdnym overením. Prekladám aj z angličtiny do hebrejčiny a z hebrejčiny do angličtiny. Všetky preklady do hebrejčiny prechádzajú korektúrou rodeným hovorcom.

Preklady a tlmočenie z angličtiny

Nemčina - technické preklady napr. Návody na obsluhu, technické informácie, príručky -technické zameranie - meracia a regulačná technika, manipulačná technika, elektronika atď. - obchodné zmluvy

Služby - grafické práce - internetový marketing - veľkoformátová tlač - webdesign - reklamné kampane - fotografovanie Preklady Tlmočenie Korektúry

Pre základnú orientáciu zahraničných spoločností poskytujeme konzultačné služby z nasledujúcich oblastí: - legislatívne - právne - účtovník - ekonomické - hospodárske - colné - export a import.

Preklady a tlmočenie odborné texty, zmluvy, príručky - preklady so súdnym overením

Preklady a tlmočenie Francúzsky a Anglicky.

Prekladateľská a tlmočnícka služba.

-preklady - tlmočenie s výnimkou diel literárnych, vedeckých a umeleckých

Stolárstvo, podlahárstvo, výroba nábytku.

Návrhy a realizácia - bezpečnostné systémy Preklady - angličtina dokumentácia, softvér

Tlmočenie a preklady do nemeckého jazyka.