Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

-Výuka jazykov -zprostředkovatelská činnosť v oblasti tlmočenia a prekladov v rámci medzu. styku -Překlady - tlmočenie v rámci medzinárodného styku

Zabezpečujeme tlmočenie vo svetových jazykoch, súdne overenie a preklady od rodených hovorca. volať 21.5.2020

Ponúkame služby Osobné asistentky, medzinárodne. Poskytujeme komplexné administratívne a asistentské podporu firmám, CEO, Investorom, developerským spoločnostiam, Start-Up projektom, Finančnom konzultantom, Poslancom, a podnikateľom. Preklady a tlmočenie do 60 svetových jazykov. Sme Vám k dispozícii celosvetovo.

Súdne preklady a tlmočenie - nemčina

Preklady z češtiny do nemčiny a slovenčiny

Preklad do maďarčiny - preklady beletrie, cestopisov, atlasov, marketingových materiálov, preklad E-shopu, webu, obchodných podmienok, SEO textov, e-learningových materiálov. Technický a odborný preklad, manuály. Súkromné lekcie maďarčiny s rodený hovorca, osobne i online.

prekladateľské služby - preklady a tlmočenie.

služby: - preklady - tlmočenie - jazykové korektúry

služby - preklady a tlmočenie - preklady z / do nasledujúcich jazykov: ruský, ukrajinský, anglický, nemecký, poľský, kazašský, holandský - súdne preklady.

Prekladateľská agentúra: - prekladateľské služby, korektúry všetkých druhov textov.

činnosť: - prekladateľské služby vo všetkých jazykoch EÚ

Spoločnosť MERINIS, s.r.o. ponúka rozmanité spektrum kurzov a školení pre širokú verejnosť, firmy aj štátnu správu. Organizujeme kurzy rozvoja osobnosti, jazykové kurzy a medzi naše služby patrí aj preklady ako bežných tak odborných textov. Sídlime na Prahe 2. Psychológia, organizácie, služby: - výberové konanie, metóda Assessment centre ...

-Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytovanie softvér, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti a webové portály -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Překladatelská a tlmočnícka ...

služby: - preklady a tlmočenie z českého, anglického a nemeckého jazyka do ruského jazyka

Tlmočnícke služby, preklady a sprievodcovské služby zaistí Helena Španihelová v lokalitách Praha, Český Krumlov, Karlovy Vary a ďalších. Jazykové znalosti - angličtina, ruština, nemčina, japončina. Tlmočenie a preklady v anglickom a ruskom jazyku v odboroch: - telekomunikácie - ekológia - geológia - bankovníctvo - geológia - ...

služby: - preklady a tlmočenie - angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, poľština ... a ďalšie

Jazyková škola, výučba: - anglický jazyk - nemecký jazyk - španielsky jazyk - Čeština pre cudzincov. Prekladateľské, tlmočnícke služby.

služby: - reklamná a marketingová agentúra

služby - výučba tureckého jazyka - preklady, tlmočenie.

služby - liečba cudzincov v nemocniciach a prekladateľské služby - pomoc pri zdravotných problémoch - kúpeľné dovolenky a pobyty, výlety, okružné jazdy.

činnosť: - digitalizácia, skenovanie dokumentov - automatizované vyťažovanie dát z dokumentov - preklady dokumentov.