Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Nemčina: - preklady - tlmočenie. Slovenčina: - preklady - tlmočenie.

Angličtina - tlmočenie - preklady Nemčina - tlmočenie - preklady

Preklady, tlmočenie: - angličtina - francúžština - nemčina - ruština - španielčina Jazyková škola: - výučba pre firmy - pomaturitné štúdium - metodické semináre pre učiteľov. Kurzy: - angličtina - angličtina pre deti - nemčina - španielčina - slovenčina pre cudzincov - ruština - francúzština.

Poskytujeme profesionálne prekladateľské služby a preklady textov z a do mnohých jazykov – rýchlo, kvalitne a lacno. Naše hlavné služby sú preklady a korektúry rodeným hovorcom. Prekladáme všeobecné aj odborné dokumenty, súdne texty a webové stránky.

Súdne tlmočnice, tlmočenie, preklady: -ukrajinčina, ruština.

Prekladateľské služby do anglického a poľského jazyka, Uherské Hradište, korektúry Ďalšie služby: preklady s poľštiny do angličtiny, nemčiny, a tiež s latinčiny do poľštiny a nemčiny. Poskytujem prekladateľské služby do anglického a poľského jazyka. Vykonávam preklady odborných textov či korektúr. Ponúkam kurzy pre firmy a výučbu konverzácie. ...

Súdne tlmoče a prekladanie iba z ruštiny do ruštiny.

Služby: - preklady - tlmočenie - súdne tlmočenie - ukrajinský, poľský a ruský jazyk

Sprievodcovské služby Preklady a tlmočenie - špecializácia na japončinu Tlmočenie obchodných rokovaní a meetingov, prezentácií a prednášok, telefónnych a televíznych konferencií.

Súdny, technický a obchodný prekladateľ a tlmočník ( okrúhla pečiatka ). Intenzívne individuálne a skupinové vyučovanie: - angličtina - nemčina - francúzština

Jazyková škola ponúka individuálne aj skupinové jazykové kurzy pre verejnosť aj pre firmy – výučba angličtiny, nemčiny, ruštiny, španielčiny a ďalších jazykov. Zaisťuje preklady a korektúry vo viac ako 50 jazykoch – expresné, súdne či špecializované preklady. Poskytuje komplexné tlmočnícke služby.

Jazyková škola ponúka individuálne aj skupinové jazykové kurzy pre verejnosť aj pre firmy – výučba angličtiny, nemčiny, ruštiny, španielčiny a ďalších jazykov. Zaisťuje preklady a korektúry vo viac ako 50 jazykoch – expresné, súdne či špecializované preklady. Poskytuje komplexné tlmočnícke služby.

Vykonávame jazykové preklady a tlmočenie vo všetkých jazykoch vrátane súdneho overenia.

Jazykové audity Obojsmerné preklady - korektúry a prepisy textov - tlmočenie Súkromná jazyková škola - testy - skúšky - audity - kurzy v Prahe i zahraničí organizovanie - letné jazykové tábory pre deti.

Jazyková škola. Jazyková agentúra. Jazykové kurzy pre deti a dospelých.

Angličtina - technické preklady. Nemčina - technické preklady.

Nemčina - preklady - tlmočenie Slovenčina - preklady - tlmočenie Výučba - slovenčina - nemčina.

Preklady z AJ aj do AJ technické, ekonomické a právnické texty - tlmočenie pri auditoch, obchodných a technických rokovaniach

Služby: - marketing - obchodné zastúpenie - lokalizácia softvér - ATC produkty - odborné preklady