Jazyková bariéra je vďaka prekladateľstvu a tlmočníctvu prekonaná. Prekladateľské služby zabezpečia preklady textov, priame preklady, technické a odborné preklady, právne alebo súdne preklady. Tlmočenie môže byť simultánne, konzekutívne či sprievodné.

Profesionálna online prekladateľská agentúra. Priama komunikácia zákazníka a prekladateľa pomocou interného chatu. Nízke ceny, prekladatelia súťaží o zákazku v aukčnom systéme. Garantujeme profesionálnych prekladateľov. Doživotná garancia vrátenia peňazí, pokiaľ v preklade objavíte závažnú chybu.

Ponuka prekladov a tlmočenie poľštiny a francúzštiny vrátane súdneho overenia.

Výučba jazykov, preklady, tlmočenie.

Preklady - angličtinatlmočenie pri firemných rokovaniach - francúzštinatlmočenie pri firemných rokovaniach - taliančina tlmočenie pri firemných rokovaniach - nemčina tlmočenie pri firemných rokovaniach - slovenský tlmočenie pri firemných rokovaniach - korektúry textov. Výučba jazykov kurzy - pre dospelých - detské - pre seniorov - pre ...

Cestovná agentúra. Ponuka prekladov a tlmočenia zo slovenčiny, taliančiny a nemčiny aj naopak.

Preklady, doučovanie, tlmočenie: - ruština - ukrajinčina

Preklady nielen z taliančiny, angličtiny a slovenčiny do slovenčiny, ale aj zo slovenčiny, slovenčiny a angličtiny do taliančiny. Prekladanie technických materiálov (manuály, technická dokumentácia, technické normy, certifikácia atď.). Okrem prekladania a tlmočenia riadi menšiu jazykovú agentúru Ever-Est services so sídlom v Taliansku.

Angličtina - preklady - tlmočenie Nemčina - preklady - tlmočenie

- preklady a tlmočenie z/do angličtiny a nemčiny vrátane súdneho overenia

Prekladateľské a tlmočnícke služby

Služby: -súdne preklady a tlmočenie do ukrajinského jazyka (ukrajinský jazyk- ukrajinčina), ruského jazyka (ruský jazyk-ruština).

Nemecký jazyk - súdne overené preklady - tlmočenie Nemecký jazyk - výučba - príprava na štátne skúšky, maturity a prijímacie pohovory do zahraničných firiem

Služby: - súdne preklady a tlmočenie anglický jazyk.

Sprievodcovské služby Angličtina - preklady Nemčina - preklady Poľština - preklady Slovenčina - preklady

Zakladanie obchodných spoločností. Preklady, tlmočenie. Vedenie účtovníctva. Daňová evidencia.

Služby administratívne: - vedenie účtovníctva a daňovej evidencie pre fyzické osoby, živnostníkov, právnické osoby, firmy - priznanie DPH Španielčina, španielsky jazyk: - tlmočníctvo a prekladateľská činnosť.

Nemčina: - preklady - tlmočenie. Slovenčina: - preklady - tlmočenie.

Angličtina - tlmočenie - preklady Nemčina - tlmočenie - preklady

Jazyková škola Brno Top English: -kurzy angličtiny s profesionálnymi lektormi -príprava na medzinárodné skúšky -individuálna výučba -firemné kurzy -pomaturitné štúdium -preklady.

Preklady, tlmočenie: - angličtina - francúžština - nemčina - ruština - španielčina Jazyková škola: - výučba pre firmy - pomaturitné štúdium - metodické semináre pre učiteľov. Kurzy: - angličtina - angličtina pre deti - nemčina - španielčina - slovenčina pre cudzincov - ruština - francúzština.